Verenigde Staten, New York3 september 2019, door Michel + Renske

ff voordelig in New York (en toch leuk en lekker!): Little Tong Noodle Shop NYC

Verenigde Staten, New York, 3 september 2019, door Michel + Renske

ff voordelig in New York (en toch leuk en lekker!): Little Tong Noodle Shop NYC

Het is helemaal niet lastig om een restaurant te vinden in New York - zelfs een leuk restaurant niet. Kwestie van kiezen. Maar mán, wat is het gros van al die leuke, lekkere, hippe, nieuwe en oude, stuk voor stuk eigenlijk niet te missen restaurants in New York toch duuhuur! Wil je nou niet leeg lopen, en nog watvan je budget overhouden om te gaan shoppen, doe dan een van de deze pizza-slice adressen (snelle en voordelige hap in New York: Pizza!), maar mocht dat nou precies net niet je 'craving' zijn, zet dan Little Tong Noodle Shop NYC op je short list. Een van de leukste (en betaalbare) restaurants waar we aanschoven.

Little Tong Noodle Shop New York

Little Tong Noodle Shop New York

Het kleine restaurant lijkt van buiten gewoon… Leuk. Prima. Maar eenmaal binnen is de zaak opvallend leuk: knap interieur, hele aardige bediening (zonder dat neppige New Yorkse dat je zo vaak treft – iew), een interessante waslijst aan Aziatische dranken (testing testing!) en vooral heel erg overheerlijk eten voor een kleine prijs! Bam.

Er zijn twee locaties op Manhattan maar die op 1st Avenue is de eerste en misschien nog steeds wel de leukste. Dat zit ‘m ook in de plek, namelijk midden in East Village, favoriet bij uw team Bart als het aankomt op New Yorkse wijken. Zowel de noodles (die je heerlijk ongegeneerd kan wegslurpen) als de kleine bites vooraf zijn de moeite waard. Perfect plekje om even te landen en te vullen. Vinden wij niet alleen: we hebben er al veel anderen heen gestuurd en nog nooit iemand teleurgesteld. Ha!