Amsterdam15 maart 2021, door Anne Abendroth

Lolo Amsterdam: het nieuwe eye-catching restaurant op de Wallen

Amsterdam, 15 maart 2021, door Anne Abendroth

Lolo Amsterdam: het nieuwe eye-catching restaurant op de Wallen

Viva Italia! De wallen is soon een Italiaans restaurant rijker en daar worden we hier alleen maar blij van. Want tja we zijn gewoon dol op de Italiaanse cucina. De naam van deze nieuwe parel? Restaurant Lolo in Amsterdam. Op de plek waar vroeger restaurant Anna zat, op het Oudekerksplein, komt binnenkort dit Italiaanse concept. Restaurant Lolo.

Lolo Amsterdam

Lolo Amsterdam

Chefkok Stefano en zijn team hebben een menukaart neergezet waar je u tegen zegt – van carpaccio gemaakt van octopus tot burrata met zwarte truffel en homemade pizza’s. De kaart bestaat uit een mix van die heerlijke traditionele gerechten uit Italië en moderne gerechten. Je bent hier ook aan het juiste adres om te genieten van lekkere en spannende cocktails van mixoligist Lilliyin aan de cocktailbar en om een van de vele wijnen uit de selectie te proeven. En het is ook nog eens voor een prikkie.

En dan hebben we het nog niet eens over het interieur gehad – oh mio dio! Je vindt hier veel panterprint en burlesque details, maar ook een typische Italiaanse binnentuin met veel groen, een fontein en lantaarns. Een avond bij restaurant Lolo heeft alle ingrediënten om een feestje met elkaar te bouwen. We can’t wait!

Kun je niet wachten tot de opening van deze Italiaan? Check dan alvast de on going lijst aan toprestaurants in Amsterdam die nu thuisbezorgen.