6 juli 2022, door Sanne Carbaat

Schuif aan bij de Long Table Dinners in de Pulitzer Garden op 14 juli en 25 augustus

6 juli 2022, door Sanne Carbaat

Schuif aan bij de Long Table Dinners in de Pulitzer Garden op 14 juli en 25 augustus

Verstopte plekken in het Amsterdamse centrum waar je, als je wilt, kunt ontsnappen aan alle reuring en zelfs bijna vergeet dat je echt middenin Mokum zit. Die plekken zijn er (hier doen we er ook een paar uit de doeken), maar één van de favorieten waar je maar naar terug blijft keren is de Pulitzer Garden. De enorme en oh zo knappe binnentuin van het Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht. De binnentuin ticks all boxes: het is er sereen, soort van magisch met groen all-over, een stadse ontsnapping uit de boekjes en - we hadden niets anders verwachten van de mensen achter de schermen bij het Pulitzer Amsterdam - ontzettend goed eten en drinken.

 

Dat eten, drinken, borrelen en je glas heffen naar de Westertoren is altijd een goed idee, maar nu organiseren ze toch wat leuks! Om de zomer te vieren, met je vrienden te proosten en even helemaal op de gaan in dat zomerse joie de vivre is er op donderdagavond 14 juli en donderdagavond 25 augustus de Long Table Dinners in de Pulitzer Garden.

 

Boek een plek bij de Long Table Dinners @ Pulitzer Garden.

Long Table Dinners @ Pulitzer Garden

Long Table Dinners @ Pulitzer Garden

Op zwoele zomeravonden lang tafelen met de leukste mensen die je kent (én niet kent!) en in één van de mooiste binnentuinen van Amsterdam? Ja, graag. En het menu? Dat is geïnspireerd door de mediterrane keuken. Je begint met een focaccia met olijfolie (en dan klinkt misschien simpel, maar is het allesbehalve als je zoiets toevertrouwd aan de chefs van het Pulitzer), dan een Caprese salade zoals je hem misschien al eerder voorbij hebt zien komen in het restaurant. Het hoofdgerecht is tortellini gevuld met brandnetel en je sluit dit lekkere rijtje af met een Torta della Nonna met rood fruit.

Bij iedere gang worden bijpassende wijnen geschonken (hoogtepuntje) en dit alles heb je al voor 90 euro per persoon.

Dus nog even alles op een rijtje: zorg dat je op 14 juli of 25 augustus (van 18:00 – 21:00) bij de Long Table Dinners in de Pulitzer Garden aanschuift. Voor 90 euro heb je een beregoed viergangenmenu mét bijpassende wijnen, zit je in de heerlijke binnentuin van het Pulitzer Amsterdam en zo begin je meteen je weekend goed (die vrijdag tellen we dan al niet meer mee).

Boek een plek bij de Long Table Dinners