Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 05-04-2019
  • Den Haag, Eten & drinken

There’s a new queen in town: Lorelei op het Regentesseplein in Den Haag

There’s a new queen in town: Lorelei op het Regentesseplein in Den Haag

Café Emma op het Regentesseplein heeft er een nieuwe concurrent bij. Pal aan de overkant, daar waar de zon wél in de namiddag schijnt (sorry, Emma) ligt nu Lorelei.

Lorelei Den Haag

Met de komst van Lorelei – niet Lorelai, zoals uit Gilmore Girls – kun je op het Regentesseplein prima de cirkel rond maken (aangezien het op een rotonde is, snapt u). Want wij zien het al helemaal voor ons: ’s ochtends op zaterdag bij Emma een kopje koffie op het terras, winkelen in de Weimar en aan het eind van de straat rechtsomkeert naar Lorelei.

Bij Lorelei kun je namelijk óók alle kanten op: lunch, zoete verleiding, een zonnig glaasje wijn of duurzaam diner. Jij kiest. En wees niet bang: Lorelei doet niet aan fratsen. Het menu is zorgvuldig gekozen en duurzaam: ze werken samen met Instock, Vleesch&Co en PrinsWijn en ze houden van afwisseling. Daarom geen menu op de website, maar wel een aantal classics die rouleren.
Open van woensdag tot en met zaterdag!