• 18 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 July 2018
  • 12-01-2018
  • Delft

Bijna open: Kattenkop Café Delft

Bijna open: Kattenkop Café Delft

Crazy cat ladies unite! Je ontkomt bijna niet meer aan de kattencafés in de grote steden, en vanaf maart 2018 krijgt ook Delft een eigen kattencafé. Bij het Kattenkop Café aan de Oude Delft (nét even uit de drukke loop van het centrum, maar echt niet ver) kun je dan je lol op en tijdens je koffie, lunch of borrel volop knuffelen met de katten van het café. In samenwerking met dierenasiels uit de omgeving zoekt de eigenaresse met zorg verschillende katten uit die houden van knuffelen en mensen om zich heen.

Zo biedt ze hen een nieuw thuis en jou een leuke ervaring. De zaak zal worden opgesplitst in twee delen, waarbij in de ene ruimte géén katten kunnen komen. Zo kun je ook met je hond (of als je geen zin hebt in een kat op je schoot) alsnog bij het Kattenkop café een borreltje doen, of koffie met wat zoets. Het pand aan het water wordt momenteel opgeknapt, dus je moet nog even geduld hebben. Maart 2018 is het kroelen geblazen. Het Kattenkop café.