20 juli 2017, door Maartje

Maass Meal Station Amsterdam

20 juli 2017, door Maartje

Maass Meal Station Amsterdam

Sure sure, zelf gezond koken – of uit eten, duh! – doen we het liefst. Alleen wil dat soms vanwege tijd-, inspiratie-, ruimte-, keuken- of ander gebrek even niet lukken. Wil je uit eten, dan serveren we je hier bij Bart HQ graag een overdaad aan tips. Da’s duidelijk. Maar blijf je liever thuis eten – zonder de keuken en je handen te bevuilen – dan zijn er ook zat alternatieven. Waarbij je zo gezond kunt doen als je behoefte op dat moment is. Er zijn de welbekende fietskoeriers die van befaamd restaurant naar jouw voordeur rijden, er zijn de kant-en-klare koelingen bij de super en er is de mogelijkheid om een vriend(in) te charteren om voor je te koken.

Plus: er is Maass Meal Station. Zit zo: Amsterdam is een nieuw concept rijker. Maass Meal Station is een soort van groot uitgevallen kant-en-klare koeling van de super. In een chique en knusse setting welteverstaan. Waar je gezonde, dagverse lunch- en avondmaaltijden kunt afhalen, bestellen of komen eten. De maaltijden van (Uit de Keuken van) Maass zijn al een poos een succes in de supermarkten als Marqt. En het werd tijd voor een eigen winkelconcept om nog meer mensen makkelijk, lekker en gezond te kunnen laten eten. Maass Meals telt inmiddels drie winkels.

Hiervan is de Jan Pieter Heijestraat de nieuwste en in deze vorm zullen er meer winkels verschijnen. Lekkere gerechten die je vanuit de koelingen toeroepen. Mensen die in de open keuken de gerechten staan te bereiden of in ieder geval goed doen alsof. En knusse tafeltjes om als het zo uitkomt je hap ter plekke op te eten. Dat laatste raden we vooral aan wanneer je even vlug en route wilt neerstrijken tussen je afspraken in. Voor het echte uit-eten-werk raden we je toch een echte uit-eten-plek – met andere woorden: een restaurant - aan. Maass Meal Station vinden we een fijn nieuw alternatief voor slow food in een fast jasje.

Maass Meal Station, Jan Pieter Heijestraat 84, Ceintuurbaan 238, 1e Constantijn Huygensstraat 69, Amsterdam