Nederland, Amsterdam20 oktober 2017, door Maartje

MaMa Kelly Amsterdam – reserveren vanaf 23 oktober

Nederland, Amsterdam, 20 oktober 2017, door Maartje

MaMa Kelly Amsterdam – reserveren vanaf 23 oktober

Vandaag, vrijdag 20 oktober, is het nog maar 3 dagen tot maandag 23 oktober. Dat is geen bijster intelligente rekensom, agree, maar stil staan we omdat 23 oktober dé dag is dat je voor MaMa Kelly Amsterdam reserveren mag! Jawel! De Haagse kip en kreeft-hit opent zijn deuren in Amsterdam en MaMa Kelly hier belooft minstens net zo goed te worden als MaMa Kelly in Den Haag. Wat heet: beter nog.

In elk geval f*ing fotogeniek in 50 (oke, een stuk of 3) tinten roze (als je iets doet, moet je het goed doen), gouden palmbomen, gezellige tram-style booths om in the zitten, een gigantische ronde bar (gezellig) en verschillende verhogingen in de grote zaak (wat altijd een goed idee is aangezien het dan, als het een keer minder druk is, toch niet zo leeg oogt).

Barts Boekje - mama kelly amsterdam 1

In het Olympisch Stadion - op een plek waar velen MaMa Kelly Amsterdam al voorgingen, komt het all pink everything feestje. Kleine kans dat MaMa Kelly hier ook in een mum van tijd weg is: in Den Haag rijden wij, en velen met ons, er immers ook een blokje voor om.

Barts Boekje - Mama Kelly Amsterdam 2

En check even die borden! All hartjes everything. Helaas niet voor onder je kip van het spit of kreeft: nee, deze parels speciaal door House Of Fiv5 voor MaMa Kelly Amsterdam gemaakt, komen aan de muur. Ook mooi.

Barts Boekje - mama kelly amsterdam

De Hagenezen van De Horecafabriek tekenden weer voor het design en ook het keukenteam bestaat grotendeels uit de oude garde. Lui die hun diensten bewezen hebben. Of er een catch is? Nee. Ja. Dat de 23ste niet de dag is dat je ook al bij MaMa Kelly Amsterdam aanschuiven mag. Dat is een weekje later. Reserveren gebeurt online, steeds voor de week erna, altijd op maandag, hoewel ook de telefoonlijn binnenkort aangesloten wordt, al heeft die - terecht - iets minder prioriteit. Kip & kreeft first, bellen second.

MaMa Kelly Amsterdam @ Olympisch Stadion Amsterdam Zuid