4 januari 2020, door Nina van Hilst

Manifest your intentions for 2020 met Sophie de Buisonjé en Hanneke Peeters

4 januari 2020, door Nina van Hilst

Manifest your intentions for 2020 met Sophie de Buisonjé en Hanneke Peeters

Alleen goede voornemens hebben is nogal passé. Om die voornemens kracht bij te zetten moet je anno 2020 toch echt aan het werk én aan het manifesteren. Oprichter van het yoga-merk Studio She Moves Sophie de Buisonjé en oprichter van Rock Your World Hanneke Peeters gaan de kracht van een groepsenergie gebruiken om jouw 2020 een goede slinger te geven. Op zondag 12 januari geven ze met Manifest your intentions for 2020 een ochtend met meditatie, yoga en je intenties op papier zetten dé beste start van dit nieuwe jaar.

Manifest your intentions for 2020

Manifest your intentions for 2020

Intenties neerzetten en manifesteren is wat je gaat helpen je voornemens wél te realiseren. Goede voornemens 2.0 dus. Sophie en Hanneke hebben een fijne ochtend samengesteld waarin ze ons gaan begeleiden onze wensen, dromen en verlangens voor 2020 op papier te zetten. Om dichterbij de soms diep verstopte dromen te komen, maken Sophie en Hanneke je hoofd eerst stil en je hart open door middel van meditaties en yoga. En vervolgens kun je herladen en vol goede intenties het nieuwe jaar instappen.

Sophie de Buisonje heeft een eigen studio in Bussum waar ze yoga lessen geeft en een fair, duurzaam merk met yogakleding. Hanneke Peeters geeft workshops en heeft het merk Rock Your World waar ze met de kracht van kristallen en essentiële oliën werkt. Ze bundelen hun krachten voor Manifest your intentions en dit vindt op zondag 7 januari van 10.00 tot 12.00 uur plaats bij het Conservatorium Hotel in Amsterdam. Aansluitend hebben ze een kleine pop-up waar je van beide merken met korting kunt kopen.