Italie, Puglia13 juli 2020, door Maartje

Masseria San Michele, Puglia, Italie

Italie, Puglia, 13 juli 2020, door Maartje

Masseria San Michele, Puglia, Italie

Ligt het aan ons of is het Italiaanse Puglia dé bestemming voor de zomer? Het ooit onbekende en onbeminde Italiaanse gebied heeft ongerepte natuur en heerlijke meren om in af te koelen, en bovendien struikel je er bijna over restaurants met de heerlijkste, authentieke Italiaanse streekgerechten. En over de beeldschone hotels. Hoewel... Struikelen... Je moet er echt even naar op zoek hoor, naar parels als Masseria San Michele in Puglia, Italie, maar dan heb je ook wat.

Masseria San Michele

Masseria San Michele

Masseria San Michele ziet eruit alsof het van een an- sichtkaart is geplukt, zo mooi. Het witte gebouw steekt prachtig af tegen de blauwe lucht en groene bomen.
Tel daarbij op, een groot zwembad, kook- en yogalessen en topontbijtjes, en wij zijn binnen.

Specifiek op kinderen gericht is het er niet per se, maar met alles onder 5 jaar vermaak je je prima bij dat groot zwembad in de groener dan groene tuin. Eigenaar Lorenzo is zo gastvrij dat het bijna zeer doet. Hetzelfde geldt voor de rest van het personeel, niets is te veel ge- vraagd. De omgeving is ook echt de moeite waard. De B&B staat in de hak van Italië, in de regio Apulië. Puglia dus. En die is móói, vooral omdat het nog vrij onontdekt is door toeristen. Dat we er zelf een zijn, laten we voor het gemak even links liggen. Conclusie: als je gaat, boek een enkeltje.

Of we meer Puglia hebben? Maar jazeker! Dit zijn wat ons betreft de Parels van Puglia. Deel 1 want we zijn nog lang niet uit-ontdekt.