• 18 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 June 2018
  • 28-04-2017
  • Barts Groene Hoekje

Masterclass: Geluk kun je leren

Masterclass: Geluk kun je leren

Hoewel we bij Bart voornamelijk van de olé olé zijn, zijn we ook heus weleens van de serieuzere zaken. Want hoewel het leven een feast is, en zou moeten zijn, moet er ook gewerkt en geld verdiend worden. Dat feast moet namelijk ergens van betaald worden. En soms gaat dat 'serieus zijn' even niet zoals je zou willen. Daarom vinden we de coaching trend van dit jaar dan ook best wel een goed idee. Beetje sparren met iemand, nieuwe inspiratie erin en hoppa je kunt weer vooruit. De juiste kant nog op ook. Coaching kan één op één, maar het volgen van een masterclass is ook een optie. 

De vrolijke mannen Dennis & Hugo geven op zaterdag 29 april een talk over geluk, de Masterclass Geluk kun je leren. En hoe je dat heel praktisch voor jezelf kunt realiseren. Zonder gezweef. Hugo is oprichter van een succesvolle online marktplaats voor tijdelijke banen en liep jaren geleden zelf tegen het punt aan waarop hij sturing kon gebruiken. Dennis is antropoloog en filosoof en startte enkele jaren terug als bedrijfje waarin hij modellen trainde. Al snel merkte hij dat hij de menselijke kant achter het uiterlijk veel interessanter vond en ging zich, net als Hugo, specialiseren als coach. Als duo zijn ze bedreven in het geven van training en coaching en hebben een gedeelde liefde voor het sturen van mensen in hun ontwikkeling. Ze geven al een poosje gezamenlijk deze masterclass waarbij je inzichtelijk kunt krijgen waarom je bepaalde dingen doet en welke richting je op wilt. Dat is wel een middagje naar twee leuke kerels kijken waard, toch? En de snacks en drinks zijn on the boys. Cheers!

Masterclass: Geluk kun je leren, 29 april 12.30 – 17.00, Radion Amsterdam.