Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 21-06-2019
  • Amsterdam Noord, Barts Groene Hoekje, Weekendtip

Meer tweedehands kleding please: Fashion Flea Market 22 juni Tolhuistuin

Meer tweedehands kleding please: Fashion Flea Market 22 juni Tolhuistuin

Dat de afvalbergen met kleding blijven groeien is ons al lang duidelijk. Waarom nieuw kopen als er al zo veel moois is? Meer tweedehands kleding dus please! Op zaterdag 22 juni kun je in de Tolhuistuin struinen en shoppen op de Fashion Flea Market.

Fashion Flea Market

Al voor de zesde keer is het tijd voor de Fashion Flea Market. Zo’n 35 kramen met kleding die uit andere kasten kwamen. Eerder geliefd en klaar voor een nieuwe ronde. Waaronder 8 kramen met mannen kleding. Dus de lover kan ook mee. Naast de verkoopkramen is er een reperatiebooth waar je je kleding kunt laten repareren, een Q&A door Fashion For Good en de heerlijk stralende tuin van de Tolhuistuin. Prima zaterdag vermaak als je het ons vraagt.

Fashion Flea Market
Zaterdag 22 juni 10.00-15.00
Tolhuistuin Amsterdam