Nederland, Haarlem17 mei 2019, door Maartje

Het leukst voor met het kroost in Haarlem: Meneer Paprika

Nederland, Haarlem, 17 mei 2019, door Maartje

Het leukst voor met het kroost in Haarlem: Meneer Paprika

Als we in Haarlem zijn, vinden we de ruime conceptstore Meneer Paprika nog altijd eigenlijk de allerleukste spot om uit te hangen. Opa en oma mee, kids mee, croissant voor ieders neus... Dat wil zeggen, als de kids niet aan het spelen zijn met alle Thomas de Trein-achtige dingen (die je zelf niet in huis altijd wil maar waar ze bij Meneer Paprika op los kunnen).

Meneer Paprika Haarlem

Meneer Paprika Haarlem

Eerlijk gezegd hebben we hier bij Bart HQ helemaal niet zo’n behoefte om van alles en meer mee naar huis te slepen voor het kleine spul: een koekenpan en een pen zijn vaak net zo leuk, en heel erg lang vermaken ze zich met het duurste spul meestal niet – zul je altijd zien. Behalve – behalve – bij Meneer Parika in Haarlem. Daar willen we steevast alles kopen. Want alles leuk. Inclusief de grote verkleedkist, al laten we die maar staan voor de kleintjes om mee te spelen (hij is ook niet te koop hoor, maar we zeiden toch dat we alles leuk vinden hier?!).

Amsterdam heeft populaire (kinder) hotspots als Blender en Mini Markt, maar Haarlem doet daar met Meneer Paprika zeker niet voor onder. Goede koffie (essentieel tijdens de tropenjaren), jummie taart en last but not least: genoeg te doen voor onze kleine bengeltjes, die hier echt veranderen in engeltjes, zodat jij ongestoord je welverdiende latte kan drinken. Ideaal dat je in de bijbehorende winkel ook terecht kunt voor originele cadeautjes voor alle leeftijden.

Meneer Paprika zit in een zijstraat van de Grote Markt waar op zaterdag de lekkerste food stalletjes staan en er tegenover kun je losgaan in de leukste interieurwinkels.

ps. Paulien van @meltingpotstories maakte deze heerlijke beelden van Meneer Paprika in Haarlem! Sowieso een asanrader om Paulien te volgen op insta. Doen wij ook, zou je ook moeten doen 😉