10 mei 2021, door Anne Abendroth

Dit wil je hebben in de kledingkast: Holi Holi Costume de Nuit

10 mei 2021, door Anne Abendroth

Dit wil je hebben in de kledingkast: Holi Holi Costume de Nuit

Never nooit zijn we niet op zoek naar de leukste kleding om onze mini-versie in te hijsen. Maar goed... Easier said than done. U snapt. Maar we hebben wel een nieuwe favoriet ontdekt en we zijn er natuurlijk niet vies van om deze vondst te delen. Want sharing is caring toch? Incoming Holi Holi Costume de Nuit.

Holi Holi

Holi Holi

Misschien heb je ‘m al wel door. Want de naam verklapt het eigenlijk al. Het merk heeft allerlei leuk spul om de kids (en jezelf) ‘s avonds in te laten flaneren. En daar zijn we blij mee. Want het is zo makkelijk nog niet om pyjama’s te vinden die 1) leuk zijn en 2) ook nog eens lekker zitten. Maar Holi Holi maakt het je lekker makkelijk. Denk aan pyjama’s in panterprint, zebraprint, tropische print, blauwe/roze strepen en nog meer leuks. En eerlijk is eerlijk we zijn er dol op. Want hoe leuk is het om ‘s avonds ook in stylo op de bank te zitten met een goed boek of voor de buis te hangen met de familie.

En laat dit nou precies zijn waarom eigenaar Jeanne Deroo Holi Holi leven in heeft geblazen. Want ook hij begreep dat we de helft van ons leven in pyjama’s rondlopen. En als we dan toch de helft van ons leven in pj’s rondlopen, kunnen ze net zo goed mega comfortabel zitten, non? Daar kunnen wij ons bij Bart wel in vinden hoor! En zo ging Jeanne de uitdaging aan om comfortabele pyjama’s in vrolijke kleuren te maken voor het hele gezin. Bien.

Oh en als je geen genoeg hebt aan de pyjama’s en/of net zo’n gat in de hand hebt als wij hier bij Bart, hebben ze ook nog allerlei leuke accessoires. Wat dacht je van een panterprint tas, slipjes, buckethats, scrunchies of slaapmaskers.

Beeld van de Instagram van Holi Holi Costume de Nuit

Holi Holi Costume de Nuit

Op zoek naar voorleestips voor de allerkleinsten? Kijk dan hier.

Op zoek naar kledingmerken voor stoere boys? Lees meer.