16 februari 2021, door Anne Abendroth

Nieuw: Mexicaans restaurant Fiona Amsterdam

16 februari 2021, door Anne Abendroth

Nieuw: Mexicaans restaurant Fiona Amsterdam

Joehoe, de Warmoestraat in Amsterdam is weer een nieuwe parel rijker! Mexico’s bekendste vrouwelijke chef Zahie Téllez (wij kenden haar ook niet hoor, wees gerust, maar in haar eigen land is ze een 'dingetje' hebben we ons laten vertellen) is de inspiratie voor het menu van het Mexicaanse restaurant Fiona Amsterdam. Persoonlijk zijn we dol op de Mexicaanse keuken (lekker en voordelig - een allemansvriend als je het ons vraagt). Good to know: restaurant Fiona krijgt een menukaart welke voor meer dan 50 procent uit vegetarische gerechten bestaat. Klinkt goed! Let's go restaurant Fiona.

Fiona Amsterdam

Fiona Amsterdam

Zahie is internationaal bekend van haar eigen televisieshows op onder andere Discovery en verschillende samenwerkingen met het televisieprogramma MasterChef en niemand minder dan de Amerikaanse chef, restauranthouder en bekend van de televisie, Michael Symon. Zo hebben India, Canada, Italië, Colombia en Amerika al kennis mogen maken met Zahie en haar kookkunsten en binnenkort is het de beurt aan Amsterdam!

Met al deze Mexicaanse inspiratie moet Fiona Amsterdam, in samenwerking met Younique Concepts, dé plek voor lunch worden in de bruisende en gezellige Warmoesstraat. Het all day menu zal worden bepaald door de seizoenen & versheid van de ingrediënten en tegelijkertijd worden uitgedrukt door verschillende culinaire technieken. De porties zijn wat aan de kleine kant en niet megabudget, maar je kunt alle gerechten delen (dus dan valt het toch wel weer mee).

Meer Mexicaanse restaurantes en cenas vind je hier.