16 februari 2021, door Anne Abendroth

Mexicaans restaurant Fiona Amsterdam

16 februari 2021, door Anne Abendroth

Mexicaans restaurant Fiona Amsterdam

Joehoe, op de Warmoestraat in Amsterdam vind je Fiona Amsterdam! Mexico’s bekendste vrouwelijke chef Zahie Téllez (wij kenden haar ook niet hoor, wees gerust, maar in haar eigen land is ze een 'dingetje' hebben we ons laten vertellen) is de inspiratie voor het menu van het Mexicaanse restaurant Fiona Amsterdam. Persoonlijk zijn we dol op de Mexicaanse keuken (lekker en voordelig - een allemansvriend als je het ons vraagt).  Let's go restaurant Fiona.

Fiona Amsterdam

Fiona Amsterdam

Zahie is internationaal bekend van haar eigen televisieshows op onder andere Discovery en verschillende samenwerkingen met het televisieprogramma MasterChef en niemand minder dan de Amerikaanse chef, restauranthouder en bekend van de televisie, Michael Symon. Zo hebben India, Canada, Italië, Colombia en Amerika al kennis mogen maken met Zahie en haar kookkunsten en binnenkort is het de beurt aan Amsterdam!

Met al deze Mexicaanse inspiratie moet Fiona Amsterdam, in samenwerking met Younique Concepts, dé plek voor de Mexicaanse keuken in de bruisende Warmoesstraat zijn. Het is er knus en gezellig en de gerechten lenen zich ervoor om door te pakken en weer verder te gaan (en plaats te maken voor de volgende). Niet dat dat per se een goed idee is: de hele kaart uitspelen is ook zeker een goed idee. Taco’s, ceviche, meer dan malse spareribs, spicy pulpo en verschillende sides, alles spetterend explosief op smaak gebracht. Behalve de smaken zijn ook de sfeer en looks bij Fiona om te smullen. En we adviseren zeker een boozy avond, want de drankjes zijn lekker!

 

 

Meer Mexicaanse restaurantes en cenas vind je hier.