18 januari 2018, door Maartje

Milky Hill

18 januari 2018, door Maartje

Milky Hill

Zo nu en dan komt er een merk voorbij waar ons hart een sprongetje van maakt. En dat is nou preciés wat er gebeurde toen we het prachtige kinderkledingmerk Milky Hill tegenkwamen! De ontwerpers achter het kleurrijke, o zo vrolijke merk laten zich voor iedere collectie inspireren door de natuur en dat zie je terug in zowel de prints van Milky Hill, als in het kleurgebruik. Hoe dan? Verwacht veel natuurtinten als groen, bruin, oudroze en blauw met simpele silhouetten en draagbare vormen en printjes als schattige egels, een bos van groene planten en ijsbergen. Niet te ingewikkeld en toch verbluffend ingenieus allemaal, zoals de natuur dus, eigenlijk.

Barts-Boekje- Milky Hill 1

Maar er is meer: met de Milky Hill collecties willen de Poolse grondleggers van het merk kinderen aanmoedigen om de omringende wereld te verkennen en de schoonheid en magie van de natuur in te leren zien. Een mond vol, en wellicht een tikkeltje ambitieus maar hé, met ambitie zijn de grootste verschillen gemaakt.

Barts-Boekje- Milky Hill

De collecties worden in eigen land gemaakt, 'gewoon' in Polen dus. Alweer ja, want misschien was het je nog niet opgevallen, maar daar komt de laatste jaren wel heul veel leuks vandaan! Mocht je dat allemaal niet zoveel kunnen schelen: de knappe kleren worden ook nog eens van hoogwaardig katoen gemaakt, dat vervolgens via ene natuurlijk proces nog zachter wordt gemaakt. Het resultaat? Je kleine nóg aaibaarder dan normaal.

Milky Hill

x Kim