Nederland, Amsterdam2 januari 2024, door Romy Schouten

Miss G’s: all day brunch, soulfood diner, en cocktails

Nederland, Amsterdam, 2 januari 2024, door Romy Schouten

Miss G’s: all day brunch, soulfood diner, en cocktails

Bekend van de enige echte boozy brunches op de rondvaartboot, heeft deze hotspot ook een eigen restaurant aan de Ferdinand Bol in de Pijp. We're talking Miss G's. Naast all-day brunch, bieden ze 's avonds een diner aan in dezelfde Noord-Amerikaanse Soul Food-stijl. Denk aan klassiekers zoals chicken and waffles, maar dan met een unieke Nederlandse én Franse twist. Het resultaat? Guilty pleasure food, maar dan met meer oemph. Goed voor een kater ook!

Miss G's Amsterdam

Miss G's Amsterdam

Een plek waar je terecht kunt van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat; je hang-over wegwerken met een stevige brunch, of schuif later aan voor een goede bodem, en blijf tot in de late uurtjes voor een scala aan eindeloze cocktails.

Bij soul food kun je denken aan malse short ribs met zelfgemaakte BBQ Bourbon saus en crispy Mac & Cheese balls. De specialiteit? De Nashville Fried Chicken – precies zoals je wilt: mals van binnen, knapperig van buiten. Geen zin een traditionele (hete) Nashville-ervaring; dan is er ook een minder spicy variant . Ook staan er genoeg vega(n) opties op de kaart!

De cocktails zijn een must try; ze hebben de klassiekers  zoals een Bloody Mary en moscow mule, maar puur voor de namen wil je toch ook een mama’s spiked lemonade, mezcal pornstar, wake-up-tini of bloody cartel proberen?

Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende hart van de Pijp ligt Miss G’s: geïnspireerd op een Amerikaanse diner, maar met een flinke dosis stijl. En dat hoor je ook terug in de muziek met relaxte hiphop en good old-fashioned RnB. Miss G’s is geopend van donderdag t/m zondag, vanaf 10:30 voor brunch tot middernacht.

Toch meer oren naar de brunch boat? Deze vaart ook elk weekend, en je kunt reserveren via Miss G’s.

Miss G’s