31 maart 2021, door Maartje

Bart Bouwt: mooie stopcontacten, ze bestaan

31 maart 2021, door Maartje

Bart Bouwt: mooie stopcontacten, ze bestaan

Noodzakelijk kwaad, dat zijn stopcontacten meestal. Als je een huis gaat bouwen, dan moet je nog voor je een bank hebt uitgezocht aangeven waar die krengen moeten (aargh!) en wie ooit zelf ver- of gebouwd heeft, weet dat ze in the end alsnog NOOIT zitten waar je ze hebben wil (aargh!). Maar goed dat je ze ook in knappe versies kunt kopen. Voila, mooie stopcontacten, ze bestaan.

Avolt

Avolt

Vanaf het moment dat we deze via de welbekende sociale kanalen spotten zijn we verkocht: hoe briljant om iets wat vaak tot een noodzakelijk kwaad behoort beeldschoon te maken?! We sloegen het oudroze verlengsnoer in meervoud in en worden elke dag blij wanneer we de USB in het daarvoor bestemde gat knallen. Sorry, het is gewoon echt zo.

Zangra

Zangra

We houden gewoon een beetje van die ouderwetse bakelieten schakelaars en stopcontacten. Precies die scoor je sinds jaar en zag bij Zangra. Niks meer aan doen.

Lees meer

Circulair Warenhuis

Circulair Warenhuis

Het klinkt misschien wat al te gek maar bij het Circulair Warenhuis (sowieso een goed idee!) kun je stopcontacten van, jawel, hout kopen! En die zijn gewoon hartstikke mooi. Voor deze stopcontacten is het warenhuis een samenwerking aangegaan met Silvaluxe. Met het hout dat binnenkomt bij Kringloopbedrijf het Warenhuis en niet verkocht wordt, worden deze massief houten wandcontactdozen door Silvaluxe vervaardigd. Bijkomend voordeel is dat het gebruikt hout is en dus minder ‘werkt’ en stabieler blijft.