Nederland, Amsterdam5 januari 2023, door Michel + Renske

Mundi: dè plek voor goede koffie, baked goods en natuurwijn

Nederland, Amsterdam, 5 januari 2023, door Michel + Renske

Mundi: dè plek voor goede koffie, baked goods en natuurwijn

Niks lekkerders dan een plek waar alles samen komt. Én goede koffie, én een fles wijn voor diezelfde avond kunnen scoren. Well, het antwoord op deze wens is Mundi. Een heerlijk zaakje in Amsterdam-west (Kinkerstraat uitfietsen en voila) waar je kunt werken, kunt kletsen en waar je de kids kunt stallen in de (subtiele) speelhoek.

 

Meer plekken waar je goede natuurwijn kunt vinden in Amsterdam vind je hier.

Mundi

Mundi

Van laptoppende freelancers tot kletsende mensen die voor een goede sterke bak komen: bij Mundi vind je beiden smaakjes. Koffie bij Mundi is van Five ways en dat betekend goed pittig en krachtig. Overigens kan je ook zakjes voor thuis kopen.

Meteen springt de roze “bank” in het oog. Een ingebouwd opstapje waar je heerlijk op kunt zitten, spelen en naar eigen houding kan plaatsnemen (met laptop of zonder). Ook met kids kun je gerust plaats nemen. In de hoek een topplek met speelgoed, puzzels, kleurtjes – iedereen kan los gaan en jij rustig je koffie (warm) opdrinken.

Ook voor een fijne versnapering naast je koffie zit je goed. Mundi haalt dagelijks lekkers van Ulmus naar binnen. Dat is op zich al een feestje. Croissants, koeken, danish pastries: alles passeert de revu.

Daarnaast vind je een fijne muur met fraaie wijnen geëtaleerd. Natuurwijn om precies te zijn. Met enorme liefde en vakkundigheid bij elkaar gezocht. Zo zijn er wijnen van Dassemusen ochota, maar ook velen meer dankzij de hulp van importeur Ariszetal.

Bij Mundi kun je elke dag van de week terecht van ‘s ochtends 08:00 tot ‘s middags 16/17 uur.

Mundi