Nederland, Groningen27 april 2022, door Jose de Wal

Kidstip meivakantie: My First Festival in Oosterpoort Groningen

Nederland, Groningen, 27 april 2022, door Jose de Wal

Kidstip meivakantie: My First Festival in Oosterpoort Groningen

Nog op zoek naar een lekker dagje uit in Groningen met de kids tijdens de meivakantie? En is je kind in om een feestje te bouwen? Te dansen en swingen? Search no more! Wij hebben de ALLERbeste tip voor je. My First Festival in Oosterpoort Groningen is de kidstip voor de meivakantie.

Op dinsdag 3 mei organiseert Spot Groningen de vijfde editie van “My First Festival”, het allerleukste festival voor kinderen. Tijdens dit festival wordt De Oosterpoort omgetoverd tot een grote speeltuin waar uit alle hoeken en gaten muziek klinkt én waar de kinderen voor één dag de baas zijn.

Meezingen met bekende artiesten, dansen op de leukste TikTok liedjes, ijsjes en popcorn eten, kleuren en tekenen of kijken en luisteren naar mooie voorstellingen. Tijdens My First Festival kan en mag het allemaal.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Hotmamahot Voetendisco? Papieren op de grond, voeten in de verf en lekker dansen! Of ga mee op reis in het universum met de intergalactische tour van ‘This is your captain speaking’. Bezoek een voorstelling van de Lichtbende en dans en zing mee met de optredens van o.a. Bente en Meau.

My First Festival is voor alle kinderen tussen 2 en 12 jaar, en natuurlijk ook voor de (groot)ouders, vriendjes en buren.

Kaartjes zijn te koop via spotgroningen.nl