Nederland, Groningen7 april 2022, door Jose de Wal

zo’n plek waar je de hele dag terecht kunt: cafe-restaurant Werkman, Groningen

Nederland, Groningen, 7 april 2022, door Jose de Wal

zo’n plek waar je de hele dag terecht kunt: cafe-restaurant Werkman, Groningen

Kijk, Cafe-restaurant Werkman in Groningen (stad) is nou precies zo’n plek waar je de hele dag terecht kunt. Of het nu voor een (laat) ontbijt, lunch, diner of gewoon een borrel is, of je nu wilt werken, relaxen of dansen, Werkman is je (nieuwe) place to go. 

Werkman Groningen zit gevestigd op een toplocatie in een prachtig pand met glazen gevel én telt maar liefst 3 verdiepingen!  Ga je all the way up, dan heb je meteen een geweldig uitzicht op de Grote Markt en de Martinitoren te pakken. Dikke plus nu het mooie weer eraan komt: ze hebben namelijk ook een uitstekend terras!

Werkman, Groningen

Werkman, Groningen

Ken je van die plekken waar je zit en in je hoofd meteen je eigen huis even re-styled of je muren opnieuw gaat verven? Dit is zo’n plek. Trust me, I did it. Verf besteld as we write. 

Het interieur is geïnspireerd op het werk van de Groninger drukker en kunstenaar Hendrik Nicolaas Werkman (vandaar die naam), wat resulteert in een kleurrijk geheel met abstracte en moderne vormen. We like!

De menukaart van werkman is bovendien ook on point: voor ieder wat wils. O en hallo Messy Popcorn (geloof me, ultimate comfort food)! Het personeel is vlot en vriendelijk en in het weekend nemen de dj’s het na het diner over en kun je er terecht voor een dansje. Kortom, Werkman is van alle markten thuis!

Zoals ze zelf zeggen: het leven bij Werkman is simpel, maar verrekte goed! En we kunnen niet anders dan het hier volledig mee eens te zijn.