5 januari 2018, door Maartje

Nature Baby

5 januari 2018, door Maartje

Nature Baby

Natuurlijk is alleen het allerbeste en het allerzachtste materiaal het beste voor het tere huidje van jouw kleine. Vanzelfsprekend. Biologisch katoen blijft daarom absoluut favoriet en het familiebedrijf Nature Baby weet daar heel goed raad mee. Alle producten van Nature Baby zijn namelijke zo puur mogelijk, vrij van chemicaliën en worden onder de beste arbeidsomstandigheden mogelijk gefabriceerd. Kijk, daar wordt iedereen beter van, en zeker ook de mini.

Maar het oog wil ook wat, en laat dat in het geval van Nature Baby ook in spreekwoordelijke kannen en kruiken zijn: pompers, shirtjes, broekjes en doeken (want daar heb je er nooit genoeg van) in rustige, ‘koele’ kleuren met her en der een printje. Smaakvol. Stijlvol. Van alle tijden. Mooi.

Maar er is meer! Er is tegenwoordig ook een Nature Baby lijn voor mama’s to be. Zwangerschapskleding in hetzelfde no fuss stijltje van koele kleuren en lekker luchtige katoenen kleren, (h)eerlijke oliën en dito zeepjes en wat hoognodig leesvoer voor tijdens het ‘broeden’.

Al dit fijne Nature Baby spul is verkrijgbaar (en te bevoelen) en een aantal concept stores aan de andere kant van de wereld (Nieuw-Zeeland). Godver. Maar gelukkig hebben ze ook een webshop. Alleluja.

Nature Baby