Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 08-09-2018
  • Barts Groene Hoekje, Nederland, Winkelen

Natuurlijk gaan we voor natuurlijke beauty via Nourished Nederland

Natuurlijk gaan we voor natuurlijke beauty via Nourished Nederland

Ooit kocht je gewoon wat je mooi of lekker vond en dacht je niet na over wat voor impact het had op je gezondheid en de planeet. En toen kwam het internet en werden we ons ineens van zo veel meer dingen bewust. Goed natuurlijk. Maar ook gecompliceerder. Gelukkig maakte internet het leven ook vele malen gemakkelijker. En beter en gezonder.

En met makkelijker doelen we op de prettige online winkels die het voorwerk al hebben gedaan voor het selecteren van de fijnste en meest gezonde producten. En waar jij vanuit je luie stoel - of stiekem tussendoor op je werkplek - alleen maar de knapste keuze hoeft te maken. Nourished Nederland is zo'n heerlijke webshop. We geloven wel dat zij de meest effectieve, schone, natuurlijke en gezonde verzorgingsproducten hebben gekozen. En dat scheelt ons een hoop speurwerk en maakt winkelen stukken leuker. En makkelijker.

Nourished Nederland

De Nederlandse Floor en Australische Erin merkten op dat in Australië een overvloed was aan natuurlijke verzorgingsproducten. En dat er in Nederland nog wel wat winst te behalen viel. Dit is inmiddels weer wat jaartjes geleden en Nourished Nederland is voor velen een van de vaste go-to plekken voor het bestellen van natuurlijke verzorgingsproducten. De beste, niet-giftige, diervriendelijke en ecologische verantwoorde gezichtscrèmes, deodorant, make-up, zonnebrand, babyproducten en meer vind je hier. We tried and tested en hier enkele van onze favorieten:

Soapwalla deodorant cream

Een van de eerste producten die we de deur wezen was niet-natuurlijke deodorant. En we hebben sindsdien nogal wat niet-giftige deodorants uitgeprobeerd. Maar we hebben een blijvertje gevonden. Deze deodorant crème van Soapwalla doet niet alleen zijn werk goed tegen transpiratie en geurtjes. Maar de crème smeert ook lekker zacht onder je armen. Ingrediënten als shae butter, klei, tea tree en lavendel doen de truc.

Soleo Organics zonnebrand

Toen we een kleintje kregen, lazen we ineens dat veel reguliere zonnebrand juist kankerverwekkende stoffen bevatten. Iekk! En dat niet smeren wellicht eigenlijk nog beter kan zijn. Maar ja met zo'n zomer als dit jaar en de vele dagen op het strand, was niet smeren ook niet echt een optie. Soleo Organics heeft een 100% natuurlijke zonnebrandcrème die werkt als een tierelier. De zonnebrand is 3 uur lang waterbestendig en geschikt voor de gevoelige huid. Dus ook voor kindjes en zwangere vrouwen. De crème smeert goed, plakt en stinkt niet en laat geen witte waas achter. Wij zijn fan!

Bondi Wash

Dit Australische - duh! - merk startte met plantaardige, niet-giftige schoonmaakmiddelen. Later werden er ook body- en babyproducten aan het merk toegevoegd. Met de geuren van botanicals en essentiële oliën maak je jezelf en je huis goed schoon. Leuke dingen als sandalwood mist spray en yoga mat spray kun je goed cadeau geven aan diegene die alles al heeft. Waar we eigenlijk het meest voor vallen zijn de looks van het merk. Schoonmaken wordt zo ineens wel erg glamoureus.