Nederland, Haarlem17 januari 2020, door Nina van Hilst

Natuurlijke skincare: holistische clean beauty bij Skin District met Esse Probiotic Skincare

Nederland, Haarlem, 17 januari 2020, door Nina van Hilst

Natuurlijke skincare: holistische clean beauty bij Skin District met Esse Probiotic Skincare

Voor sommigen is naar natuurlijke skincare overstappen heel natuurlijk. Als je toch net wat meer hulp wilt dan is Skin District een fijne plek waar je weg naar clean beauty begint. Bijvoorbeeld wanneer je specifieke vragen over je huid hebt. Skin District in Haarlem is een schoonheidssalon, winkel én webshop met holistische huidverzorging. Marlous van Skin District is je girl voor expertise én de fijnste natuurlijke, holistische producten voor je huid, haar en lichaam.

Skin District

Skin District

We weten allemaal inmiddels wel dat er in reguliere huidverzorging een hoop slechte stoffen zitten. En als je de keuze hebt tussen slechte stoffen of natuurlijke ingrediënten die echt iets voor je huid doen, dan is die keuze makkelijke gemaakt toch? En waar de een wegkomt met wat dag- en nachtcrème en een cleanser, heeft de ander behoefte aan wat uitgebreidere behandeling van de huid. Marlous van Skin District in Haarlem heeft het allemaal in huis. Vlug even de fijnste merken als Esse, Ere Perez, Lois Lee en SMPL bestellen in de webshop. En wanneer je het prettig vindt om advies te krijgen over wat het beste is voor jouw specifieke huidvragen. Het liefst regelmatig neerstrijkt bij een schoonheidsspecialiste. Of gewoon lekker wilt ontspannen. Contact of ga naar Marlous. Ze maakt samen met je een huidanalyse, stemt een holistische behandeling met je af en/of geeft advies over welke producten je huid nog meer laten stralen. In de webshop zijn overigens niet alleen producten voor je huid maar ook voor je haar en lichaam te koop. Allemaal natuurlijk natuurlijk.

Esse Probiotic Skincare

Esse Probiotic Skincare

De basisbehandelingen bij Skin District worden uitgevoerd met Esse Probiotic Skincare. Uhh wat? Even opletten, want ik moest dit zelf ook drie keer lezen. Esse zorgt dat door middel van prebiotica de juiste probiotica op je huid kan groeien. Opnieuw: met PREbiotica kunnen de JUISTE PRObiotica op je huid groeien. Heel simpel: goede bacteriën zorgen voor een gezonde huid. En dat smeert Skin District op je huid. Iets met een kind en de was dus. Esse klinkt dus als goed spul. Tried en tested kan ik zeggen dat het ook fijn aanvoelt, niet stinkt en makkelijk in gebruik is. Of het die beloofde huidveroudering tegen gaat, mag je over 3 jaar nog eens aan me vragen. Voorlopig ben ik vooral blij met een schone en zachte huid. Het zal geen verrassing zijn dat de uitgebreide Esse-lijn ook in de webshop van Skin District verkrijgbaar is. En mocht je nu van de easy-does-it zijn en graag willen overstappen naar een lange termijn hoogwaardig clean beauty merk, koop dan meteen dit merk maar. En mogen je Clinique, Estée Lauder en Lancôme voortaan keurig bij de drogist blijven.

Skin District, Gierstraat 8