22 april 2021, door Anne Abendroth

Walking picknick: NeighbourFood Route Amsterdam

22 april 2021, door Anne Abendroth

Walking picknick: NeighbourFood Route Amsterdam

Coronacation vinden we hier bij Bart helemaal niks. Het is slecht voor ons humeur. We kunnen niet tafelen bij onze favoriete restaurants in Amsterdam. We vlakken af. Bah. Maar hey! Gelukkig voor ons laat de horeca zich niet gemakkelijk uit het veld slaan. Integendeel zelfs. Zoveel goede initiatieven in Amsterdam. So keep up the good work zeggen we dan. Dat zeggen we ook maar al te graag over de NeighbourFood Market. Want nu we allemaal thuis zitten, besloten de deelnemers  van de Neighbourhood Market hun krachten te bundelen en een walking picknick te organiseren: de NeighbourFood Route Amsterdam.

NeighbourFood Market Amsterdam

NeighbourFood Market Amsterdam

De NeighbourFood Market in Amsterdam is een drukbezochte markt in de Westergasfabriek maar ook daarbuiten. Ze zijn een tijdje weg geweest, maar nu zijn ze terug. Door Rona besloten zij terug te keren om de horecaondernemers een hart onder de riem te steken. Want afhalen kan gewoon nog. En zo ontstond het idee van de walking picknick. Een weekend lang genieten van heerlijke en verrassende gerechten on the go. Op ontdekkingstocht in eigen stad. Langs de tenten die je zelf misschien altijd over het hoofd hebt gezien of juist altijd al naartoe wilde gaan.

Je kunt kiezen uit een all-inclusive ticket of een single ticket. Bij het all-inclusive ticket betaal je van te voren voor het eten en drinken. De deelnemende horeca-zaken weten dan zeker dat je komt en preparen speciaal voor jou en de partner/vriend(in)/familie heerlijke gerechten en drankjes. Bij het single ticket bepaal je ter plekke wat je wilt eten of drinken en reken je meteen af. En de kids die kunnen ook gezellig mee. Speciaal voor hen is er een kinderroute met leuke speeltuinen op de route. Vinden we leuk.

Foto van de Instagram van de NeighbourFood Route

 

Er zijn op dit moment nog niet zoveel routes, maar er zullen er steeds meer tevoorschijn komen. Op deze manier kun je lekker op ontdekkingstocht blijven gaan in de stad. De tickets voor de NeighbourFood Route op 24 en 25 april 2021 zijn vanaf 20 april te bestellen via de website.

Kun je niet wachten tot het weekend om op culinair avontuur te gaan? Lees hier meer over restaurants in Amsterdam die thuisbezorgen.

Hi Hagenezen! Lees hier meer voor afhalen en thuisbezorgen in Den Haag.