Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 January 2019
  • 12-06-2018
  • Amsterdam, Amsterdam West

Nieuw: Café Plan West Amsterdam

Nieuw: Café Plan West Amsterdam

De hood wist het al: Bar Evert Jan is niet meer. Dat is altijd een beetje verdrietig maar ook onze eigen schuld: dan hadden we de drempel er maar stuk moeten lopen. Too little, too late. Maar waar een deurtje dicht gaat, gaat een raampje open. Letterlijk: het grote raam aan de straatkant van het nieuwe Café Plan West aan de Witte de Withstraat in Amsterdam West kantelt helemaal zodat de stoeltjes achter het raam het gemis van een terras hier verzachten.

Plan West

En er is meer! Er is karaoke! Alweer? Ja, alweer, want karoake is het beste volksvermaak tijdens de avonduren als je het ons vraagt. Dus mogen we alle karaoke-adressen van de stad alleen maar be- applaudiseren. Dat is vast geen goed Nederlands. Kan ons niet schelen want we doen gewoon de handje op elkaar (en van elkaar, en weer op elkaar etc) voor Café Plan West - precies zo'n gezellige buurtkroeg waar je de hele dag terecht kunt. En wil. Nothing more nothing less. En nu wel die drempel stuk lopen dus. Behalve op maandag want dan zijn ze dicht. De rest van de week scoor je er broodjes (geiten)kaas, een stukje zeebaars en een microfoon.