11 juli 2018, door Maartje

Nieuw Food festival van de mensen van Raïnaraï: food festival Ras El Hanout Amsterdam

11 juli 2018, door Maartje

Nieuw Food festival van de mensen van Raïnaraï: food festival Ras El Hanout Amsterdam

Mocht je ons een beetje volgen via de welbekende sociale mediakanalen, dan zal het geen verrassing zijn dat we van alle parken in Amsterdam het vaakst en het liefst in het Westerpark rondhangen. Omdat het er zo fijn is, mooi ook én bezaaid met heerlijke horeca. Eén van de pioniers daar en een plek waar ons Bart Hart al jaren sneller van gaat kloppen (ALTIJD lekker en ALTIJD lieve mensen) is Raïnaraï (hoewel de kleine locatie aan de Prinsengracht ook meer dan geliefd is). En wat wil het geval? De mensen achter de traditionele Algerijnse keuken hosten binnenkort een eigen food festival! food festival Ras El Hanout Amsterdam is de naam. Zet 13 tot en met 15 juli maar in je agenda hoor.

Raïnaraï

Raïnaraï

Het is zomer en dat moet gevierd worden aldus de Algerijnen achter Raïnaraï en food festival Ras El Hanout is het antwoord.

Eén en ander beloofd sowieso een kleurrijk food festival te worden. Met bijzondere authentieke, kruidige gerechten zoals je die van Raïnaraï gewend bent/ eigenlijk gewend zou moeten zijn. Het eten wordt op verschillende vuren bereid (nu al leuk) rond het Raïnaraï pand in Westerpark (een uniek plekje in Amsterdam). Er zijn Ras El Hanout cocktails, wijnen en bier en aanhaken kost je niks (alsin: entree is gratis). Er is uiteraard dat heerlijke eten (groenten voeren als altijd de boventoon bij Raïnaraï)en ook muziek en verhalen, workshops en er is een traditionele Souk.

Nog meer weten? Check het FB event