Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
19 May 2019
  • 11-01-2019
  • Den Haag, Eten & drinken, Nieuw

Nieuw in Den Haag: Teds All Day Brunch

Nieuw in Den Haag: Teds All Day Brunch

Ja maar natuuuuurlijk ken je Teds al vanuit Amsterdam. Het heerlijke all day long brunchzaakje dat voor het eerst opende aan de Bosboom Toussaintstraat op nummer 60 in Amsterdam. Kan niet missen. En zo niet: ga! Want het is er o zo lekker en immer gezellig.

Dat vonden niet alleen wij: de deur van de Bosboom Toussaintstraat werd al snel stuk gelopen (en terecht) waarna er een tweede locatie opende van Teds all day brunch in Utrecht (en terecht). Ook een succes natuurlijk, kon niet missen, en nu is het de beurt aan het steeds spannender/ leuker/ veelzijdiger wordende Den Haag! Teds all day brunch Den Haag is a fact - alleluja. Want terecht.

Teds all day brunch Den Haag

De slimme en smaakvolle meiden achter Teds Den Haag openden hun zaakie uiteraard in een van de leukste straten van Den Haag; de Frederikstraat. Op een steenworp van het centraal station en het Malieveld en tussen de leuke interieurzaken en andere fraaie horeca. Al is dat bijzaak: eigenlijk ga je tegenwoordig dus vooral naar de Frederikstraat voor de pannekoeken, de hetvaltvanjebord-belegde boterhammer én de mega (maar echt!) lekkere high tea die er geserveerd wordt. Want het beste van Teds is dat het girly zaakje niet alleen good looking is (Den Haag spant cvan alle vestigingen de kroon: prachtig zwart meubilair, muren vol met posters die je hebben wil, precies goede kleedjes op de vloer, een gouden bar en matching papegaaien her en der door de zaak), maar ook van een constante kwaliteit. Knap. Dus gaan we wederom, ook in Den Haag.

Beeld via @https://www.instagram.com/ileenjamarina/ (volgtip!)