Nederland, Amsterdam6 november 2017, door Maartje

NIEUW: Mississippi Bar Kitchen Amsterdam (Oost)

Nederland, Amsterdam, 6 november 2017, door Maartje

NIEUW: Mississippi Bar Kitchen Amsterdam (Oost)

One Mississippi, two Mississippi, three Mississippi... Oke, flauw, we houden het even bij één Mississippi en wel het jongste adres van Amsterdam, in Amsterdam Oost, open sinds 6 november aan het immer gezellige Beukenplein om precies te zijn. Mississippi Bar Kitchen Amsterdam is de volledige naam en Mississippi Bar Kitchen Amsterdam staat voor - dat is helder wanneer je de naam ook maar een klein beetje gaat ontleden - voor het beste van de Zuidelijke regionen van Amerika. Laten we daar nu helemaal hartstikke dol op zijn, met name qua food & drinks welteverstaan.

Barts-Boekje- Mud Cake

Naast een aantrekkelijke zaak, zoals dat 2017 toch wel echt een beetje hoort (tsja, het oog wil ook wat), is de menukaart al even aantrekkelijk. En interessant. Zoals bijvoorbeeld de aanwezigheid van de hierboven afgebeelde Mississippi Mud Cake op die kaart. Dit verrukkelijke prutje representeert de oever van de Mississippi: een zachter, kruimige textuur en een... tsja, fluctuerende vorm (lees: een puntje van de taart is onmogelijk aangezien-ie lekker in elkaar dondert). Belangrijk: het chocoladezaakje oogt misschien als een blok op je maag, maar is dat zeker niet. Verrassing.

Barts-Boekje- mississippi

Verder? Burgers natuurlijk. Of nee, 'sliders' noemen ze die hier bij Mississippi Amsterdam, omdat ze zo lekker naar binnen glijden. Agreed. Wordt zsm vervolgt.

Beukenplein 50, Amsterdam Oost