1 augustus 2018, door Maartje

Nieuw op het NDSM Terrein: bar IJver Amsterdam

1 augustus 2018, door Maartje

Nieuw op het NDSM Terrein: bar IJver Amsterdam

Zo kunnen we daar nu al neerzakken voor een biertje aan de NDSM werf bij het Noorderschip en heel binnenkort ook bij IJver Amsterdam in Amsterdam Noord.

IJver Amsterdam wordt naar Noord gebracht door de  mensen achter het succesvolle Bar Weesper in Amsterdam Oost. Juist, dat gezellige vrijdagmiddagborrelcafé op de hoek. De luitjes zochten en vonden een nieuwe parel voor nieuwe prachtige plannen die álles te maken hebben met bier. En vonden die parel in Noord - what else.

 

IJver Amsterdam

IJver Amsterdam

IJver Amsterdam wordt een proeflokaal voor bier & meer op de door ons geliefde NDSM-werf. Er wordt as we speak nu nog hard geklust en getimmerd maar dat een feest gaat worden, mag duidelijk zijn: een en ander wordt groot, komt bijna aan het water te staan en en er komen maar liefst 100 verschillende bieren op het menu. Vergezeld van de betere bier-waardige happen, is ons verteld.
Open is IJver Amsterdam nog niet maar als je alvast wil meeten en greeten dan kan dat op het Amsterdam Beer festival het weekend van 3 t/m 5 augustus.

Nu al borrelen in Amsterdam Noord!