Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
17 February 2019
  • 01-08-2018
  • Amsterdam, Eten & drinken

Nieuw op het NDSM Terrein: bar IJver Amsterdam

Nieuw op het NDSM Terrein: bar IJver Amsterdam

Komkommertijd in Amsterdam? Think again! Er openen veel (heel veel) te gekke nieuwe bars, restaurants en allerhande café's in en net buiten de stad, en vooral Amsterdam Noord is in trek.

Zo kunnen we daar nu al neerzakken voor een biertje aan de NDSM werf bij het Noorderschip en heel binnenkort ook bij IJver Amsterdam in Amsterdam Noord.

IJver Amsterdam wordt naar Noord gebracht door de  mensen achter het succesvolle Bar Weesper in Amsterdam Oost. Juist, dat gezellige vrijdagmiddagborrelcafé op de hoek. De luitjes zochten en vonden een nieuwe parel voor nieuwe prachtige plannen die álles te maken hebben met bier. En vonden die parel in Noord - what else.

 

IJver Amsterdam

IJver Amsterdam wordt een proeflokaal voor bier & meer op de door ons geliefde NDSM-werf. Er wordt as we speak nu nog hard geklust en getimmerd maar dat een feest gaat worden, mag duidelijk zijn: een en ander wordt groot, komt bijna aan het water te staan en en er komen maar liefst 100 verschillende bieren op het menu. Vergezeld van de betere bier-waardige happen, is ons verteld.
Open is IJver Amsterdam nog niet maar als je alvast wil meeten en greeten dan kan dat op het Amsterdam Beer festival het weekend van 3 t/m 5 augustus.
"Nu al borrelen in Amsterdam Noord!"