Nederland, Rotterdam12 september 2017, door Maartje

Nieuw: Restaurant The Walk’in Fish Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 12 september 2017, door Maartje

Nieuw: Restaurant The Walk’in Fish Rotterdam

Restaurant Savage in Rotterdam is niet meer. Dat wil zeggen; niet zoals-ie was. Maar stiekem is er geen paniek hoor: het spinsplinternieuwe visrestaurant The Walk'in Fish vind je op dezelfde plek, wordt bestierd door dezelfde eigenaren en de kwaliteit is er net zo goed. Waarom dan toch die andere naam? Welnu, dat komt doordat die eerdergenoemde eigenaren van zowel 'wijlen' Restaurant Savage als Restaurant The Walk'in Fish Rotterdam, vonden dat hun nieuwe concept van eerlijke, duurzaam gevangen vis een nieuwe naam verdiende. Zo simpel kan het zijn. 

Barts-Boekje-the walk'in fish 1

Dat geldt overigens niet voor het menu, simpelheid. Bij The Walk'in Fish tafel je uitgebreid met oesters (met bleekselderij, bloody mary en sinaasappel), tonijn, vichysoisse, zeewolf en meer, maar wel alleen van een van Neerlands allerbeste vissers Schmidt Zeevis.

In de keuken van The Walk'in Fish alles de vissers van Schmidt leveren kunnen, én de bijvangst. Waar dan stante pede een pracht van een gerecht omheen bedacht wordt. Dat, en een bijbehorende wijn. Want daar hebben ze er genoeg van. Afijn: trek een avond uit voor The Walk'in Fish, zonde om dat niet te doen. Dan zou je namelijk zomaar de bevlogen verhalen van de sommelier kunnen missen, of de uitleg bij de vangst van de dag. Maar het kan wel hoor, aan schuiven voor een iets snellere hap. The Walk'in Fish

Schiedamse Vest 14, Rotterdam