Spanje, Ibiza23 april 2018, door Toine Legters

NIEUW: SIEMPRE AGOSTO IBIZA

Spanje, Ibiza, 23 april 2018, door Toine Legters

NIEUW: SIEMPRE AGOSTO IBIZA

En YESSSS WE ARE OPEN!

Siempre Agosto

Siempre Agosto

Een aantal weken geleden was het dan zover: DE DEADLINEFloortje Ingen Housz kwam namelijk langs. Mijn heldin met camera die ik vorig jaar tegen het lijf liep en destijds vertelde over onze Ibiza plannen. Zij stelde toen enthousiast voor foto’s te komen maken en hield daad bij haar woord: ze kwam. En daarmee was dat natuurlijk ook meteen mijn deadline! Zoals eerder vermeld had ik inmiddels al vele zaken in gang gezet: de handmade Kimono’s van Sophia Bentoh en de indigo sprei van Blueprint Amsterdam waren klaar en werden door een vriendje die kwam klussen in zijn handbagage meegenomen. Ondertussen had manlief de overtocht per auto gemaakt. Bommetje vol met al mijn verzamelingen en treasures van reizen uit vervlogen tijden – onze Amsterdamse stek is nu écht kaalgeplukt – arriveerde hij hier.

Op de valreep had-ie ook nog even twee schilderijen van Anne Olden Kalter in de achterbak geschoven. Paste nét. Het was nog heel even spannend maar ook Hassan uit Marrakech had zich aan zijn woord gehouden: de kleden, kussenhoezen en andere schatten van onze Marokko-trip druppelden binnen.

 

Ondertussen had manlief de overtocht per auto gemaakt. Bommetje vol met al mijn verzamelingen en treasures van reizen uit vervlogen tijden – onze Amsterdamse stek is nu écht kaalgeplukt – arriveerde hij hier.

In de nieuwe store van onze Ibiza Interiors vrienden was de verleiding erg moeilijk te weerstaan: die prachtige houten stoelen van Weltevree zouden echt perféct staan op de rooftop, en dat ronde zwarte tafeltje maakte de Guestroom op de eerste etage toch écht compleet… Marieke Kuijl van Ceramaric was ondertussen druk schaaltjes aan het draaien en de schilderijen van Milou Neelen en Kat Klerks werden ingelijst en opgehangen.

Met last minute koeriers werden de waanzinnige meubelen van lieve vriendjes van Morentz getransporteerd zodat ze toch écht nog net op tijd binnen zouden zijn voor de shoot. Mama werd nog bevangen door een griep maar uiteindelijk waren zelfs de kussenhoesjes op tijd.

Op de valreep kwam toen Longlivedequeen Hetty met een bak vol prachtige kleding samples aanzetten en als kers op de slagroomtaart appte Hammam34. Of ik in ruil voor enkele van hun mooie producten wat Tropical shots at the pool wilde aanleveren.. Duhh!

En zo plukte we bij Ibiza Interiors prachtige stagiaire Carmen achter haar stageplek vandaan om als model te fungeren en toen was het zover: daar kwam Floor. Ze kwam aan in weer en wind (tja, zelfs op Ibiza kan dat dus gebeuren – meestal zo’n 1 x per jaar..) We moesten om de stortbuien en wervelwinden heen schieten, maar uiteindelijk is het haar beter dan fantastisch goed gelukt om waanzinnig mooi beeld te schieten.

Voor wie de – Voor Altijd Augustus – experience daadwerkelijk aan durft is er het komende half jaar nog wel hier & daar een gaatje te vinden, dus just ring a bell!

And it gets better… Dikke kans namelijk (oke, geen beloftes maar toch… Dikke kans) dat het de zon zich volgend weekend – alsof het al augustus is – volop laat zien. Het weekend van 20 t/m 23 april bedoelen we dan. Het toeval wil dat Siempre Agosto dan nog een kamer beschikbaar heeft en wij mogen ‘m weggeven! Het enige dat je hoeft te doen is een ticket boeken (maar die kosten zo in het voorseizoen geen bal), de instagrampagina van Siempre Agosto te liken én een comments achter te laten onder de laatste post (tag degene met wie je wil gaan) en met een beetje geluk ben je je van vrijdag tot en met maandag onder de zonovergoten Ibiza-pannen!

Hasta la vista amigos!

Beso,
Maud