Nederland, Zandvoort13 mei 2019, door Maartje

Nieuw: Slapen op het strand van Zandvoort

Nederland, Zandvoort, 13 mei 2019, door Maartje

Nieuw: Slapen op het strand van Zandvoort

Dikke pret dus dat er nieuws is, en niet zomaar: een van de mooiste en leukste strandtenten van het land, Ajuma in Zandvoort, teamde met de luitjes van tijdschrift VT Wonen. Samen creeerden zij drie (drie!) overheerlijke en uiteraard beeldschone (want VT wonen heeft, zeg maar, wel een naam hoog te houden) slaapkamers bovenop het Hollandse strand van Zandvoort, pal naar Ajuma (lekker ook voor het avondmaal). De naam? Simpel. Slapen op het Strand. Want dat is het.

Slapen op het Strand - VT Wonen @ Ajuma

Slapen op het Strand - VT Wonen @ Ajuma

Afijn, het strandseizoen is nu dus echt officieel hartstikke geopend, zo vinden wij (en dat vindt ook VT Wonen). Elk van de drie strandkamers (lekker woord wel) heeft een eigen look & feel. Er is een ‘basic chic’ kamer (beton, hout, zwart, wit en grijs – tres VT), kamer twee is de ‘balance’ kamer waar het Oosterse zen-gevoel overheerst en nummer drie is de ‘blush’: aaibare stoffen en zachte pasteltinten hier.

 

Ja natuurlijk gaan we snel kijken!

Maar eerst ook nog even het volgende: wist je al dat we tegenwoordig IEDERE maand maar liefst acht pagina’s mogen vullen in VT wonen? Is zo. Het eerste nummer deden we dat over Rotterdam, de tweede keer was Breda (lig NU in de winkels – hollen!) en de volgende…? De volgende ga je, als je bivensaand strandverhaal leuk vind, helemaal waarderen.