Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 13-05-2019
  • Slapen, STRAND, Zandvoort

Nieuw: Slapen op het strand van Zandvoort

Nieuw: Slapen op het strand van Zandvoort

Never nooit niet zijn we aan het speuren naar de heerlijkste plekken waar we ons hoofd te rusten kunnen leggen. Het allerliefst met een lijstje adressen OP het strand als resultaat. Hollandse strand, Balinees strand, Mexicaans strand... All good. Al vinden we stiekem, echt waar, de eerste categorie de leukste: een logeeradres in eigen land waar we op stel en strong voor een nacht onze intrek kunnen nemen.

Dikke pret dus dat er nieuws is, en niet zomaar: een van de mooiste en leukste strandtenten van het land, Ajuma in Zandvoort, teamde met de luitjes van tijdschrift VT Wonen. Samen creeerden zij drie (drie!) overheerlijke en uiteraard beeldschone (want VT wonen heeft, zeg maar, wel een naam hoog te houden) slaapkamers bovenop het Hollandse strand van Zandvoort, pal naar Ajuma (lekker ook voor het avondmaal). De naam? Simpel. Slapen op het Strand. Want dat is het.

Slapen op het Strand - VT Wonen @ Ajuma

Afijn, het strandseizoen is nu dus echt officieel hartstikke geopend, zo vinden wij (en dat vindt ook VT Wonen). Elk van de drie strandkamers (lekker woord wel) heeft een eigen look & feel. Er is een 'basic chic' kamer (beton, hout, zwart, wit en grijs - tres VT), kamer twee is de 'balance' kamer waar het Oosterse zen-gevoel overheerst en nummer drie is de 'blush': aaibare stoffen en zachte pasteltinten hier.

 

Ja natuurlijk gaan we snel kijken!

Maar eerst ook nog even het volgende: wist je al dat we tegenwoordig IEDERE maand maar liefst acht pagina's mogen vullen in VT wonen? Is zo. Het eerste nummer deden we dat over Rotterdam, de tweede keer was Breda (lig NU in de winkels - hollen!) en de volgende...? De volgende ga je, als je bivensaand strandverhaal leuk vind, helemaal waarderen.