• 18 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
18 June 2018
  • 19-01-2018
  • Utrecht

Nieuw: Tijm Utrecht

Nieuw: Tijm Utrecht

Kakelvers in het Utrechtse: Tijm! En Tijm is fijn. Oké, oké, die is al te gemakkelijk gezegd maar toch... Het is eigenlijk de beste omschrijving voor de ongecompliceerde zaak die Tijm is. Tijm Utrecht zit in de Tuinwijk, in de Pieter Nieuwlandstraat, en werd in eerste instantie geopend als adres voor gezonde afhaal. Zo'n plek voor als je zelf niet koken wil. Dat werd het ook, en even wachten aan de bar voor je verse pasta of curry is een dijk van een plan, maar wat blijkt? Blijven plakken en je avondmaal ter plekke oppeuzelen is bij Tijm een net zo'n puike optie.

Belangrijkste redenen? Die komen in tweevoud: ten eerste is Tijm oprecht ontspannen. Ten tweede is het eten - eveneens - oprecht gewoon heel erg lekker. De sfeer is top, de bediening super en de prijzen klein. Wat wil een mens nog meer op een, zeg, gemiddelde dinsdagavond? Juist.

Tijm, Pieter Nieuwlandstraat 5, Utrecht