4 november 2019, door Michel + Renske

Voor je opperbeste bakkie: The Coffee District Amsterdam

4 november 2019, door Michel + Renske

Voor je opperbeste bakkie: The Coffee District Amsterdam

Ooo een  favo in Amsterdam town: The Coffee District Amsterdam. Heen ga je er voor, verrassing: koffie. Maar niet zomaar hoor. Wie binnenstapt bij het nieuwe The Coffee District moet vast en zeker even drie keer nadenken en rondkijken of-ie wel goed zit. De good looking tent had namelijk zomaar in Kopenhagen kunnen staan. Er is op zijn zachts aandacht besteed aan de inrichting en dat zie je. Idem aan de koffie overigens, mocht je het je afvragen.

The Coffee District Amsterdam

The Coffee District Amsterdam

Aan het roer van The Coffee District Amsterdam staan Rosa en haar man Adil. Beide hebben (overduidelijk) smaak én verstand van koffie. Zo heeft Adil een cursus gedaan bij Strooker Koffie (die bonen in de knappe blauwe zakken) en sinds die tijd heeft hij zijn skills verder verbetert en maakt hij de beste koffies die je je maar kunt wensen. Koffiebonen komen overigens niet van Strooker maar van Lot Sixty One en zijn (dus) top.
Daarnaast liggen er overheerlijke cinnamon buns op je te wachten (het zijn dezelfde als bij 4850, de beste!) en voor de kids is er naast een hoek met vertier (mooi houten speelgoed, hier echt geen plastic of met piepjes en van dat soort blegh-dingen) ook speciale mini-koffie te bestellen: opgeklopte melk mét gekleurde sprinkels. Kortom: iedereen kan z’n lol dus op bij The Coffee District Amsterdam. Go go go naar deze fantastische zaak.