Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 30-08-2018
  • Bart Bouwt

Nieuw voor op je bank, bed of vloer: Palais

Nieuw voor op je bank, bed of vloer: Palais

Je hebt accessoires en je hebt accessoires. Spul voor in huis, een kussentje hier, een kaarsje daar. Daar koop je wat van, gooi je ergens neer en voor je hebt weet heb je veel (veel veel veel) te veel van zulks. Ain't no more!

Want we gaan ontspullen. Heus. Minder bulk, meer doordachte goederen. Oke, dat is een beetje krom: ontspullen door nieuw spul aan te schaffen... Ik weet het maar zo zit mijn brein nu eenmaal in elkaar. Can't help, can't stop. Hoe dan ook: verzameling net-niet lappen en kussens gaan er allemaal uit en vanaf nu komen er alleen nog écht waanzinnig mooie, tijdloze en beeldschone zaken voor terug. Die ook nog eens duurzaam moeten zijn, want dat is goed voor iedereen. Te beginnen bij de kussens van Palais.

Sustainable Luxury, dat is het doel van het nieuwe label Palais. De mooiste duurzame stoffen, met de hand beschilderd en geborduurd (in het Engels is dat natuurlijk embroidered en dat klinkt stúkken chiquer maar het komt op hetzelfde neer) in spannende kleurencombinaties en de allerbeste prints. Kussens denk je nu misschien? Die stoffen gevallen waar je met je gat op gaat zitten als je stoel te laag is? Nee nee nee: kúnst. Dat is het. Wij hebben alvast een nieuwe klepbank gekocht, zo een van hout die niet ziet en waar de Palais kussens het wonderschoon op gaan doen.