21 mei 2019, door Maartje

Bart Bouwt: nieuwe exclusieve ‘marktplaats’ voor je gebruikte waar: Whoppah

21 mei 2019, door Maartje

Bart Bouwt: nieuwe exclusieve ‘marktplaats’ voor je gebruikte waar: Whoppah

Handjes op elkaar dus voor de komst van het nieuwe Whoppah: high end interieur shoppen via een app met alleen van die felbegeerde design items op één plek. Dat is Whoppah, "de slimme marktplaats voor first class tweedehands spullen in huis". 

Whoppah.com

Whoppah.com

In een notendop: de nieuwe marketplace (om maar niet steeds de titel van die andere marktplaats te hoeven gebruiken) biedt kopers en verkopers gebruiksgemak en – belangrijk – een selectief assortiment. Van kunst tot de kinderkamer en van modern of vintage design tot antiek. Like! Maar er is meer, namelijk innovatieve toepassingen zoals ‘chatbots’, je kunt in de app video’s opnemen van de spullen die je wil verkopen (wel zo transparant) en je kunt zoeken aan de hand van een foto (zo willen we hier op kantoor nog graag een grote bamboespiegel die we op instagram tegen kwamen. Die kunnen we dus binnenkort print-screenen en opzoeken via Whoppah. En met een beetje geluk biedt iemand iets soortgelijks aan). Afijn: Whoppah introduceert een new generation marktplaats. 

Prettty awesome, vooral omdat we zelf ook nog een tweetal keiharde parels in de aanbieding hebben: te mooi om zomaar op een willekeurige markt aan te bieden, en eigenlijk te mooi om kwijt te willen, maar geen plek – je kent het wel. Onderwerp van gesprek: een salontafel. En nog één. De eerste is een knappe marmeren salontafel (loeizwaar en in perfecte staat), de tweede een design salontafel met glazen plaat, ook als nieuw. Aanbieden doen we beide tafels op Whoppah.com, hier vind je ze.

Nog een (hele!) fijne bijkomstigheid: duurzaamheid en hergebruik van items wordt door Whoppah ernstig gestimuleerd. Want hoe duurzaam is het om mooie spullen een tweede leven te bieden? Juist. Heel erg. Maar wie heeft er alle tijd van de wereld om op zoek te gaan naar die geweldige vondst? Juist. Bijna niemand. Geeft niks want tijdgebrek en de eindeloze hunt naar de ultieme hidden gems zijn niet meer aan de orde wanneer het aankomt op het vinden en kopen van de mooiste interieuritems. Een one of a kind interieur gecreëerd met een paar klikken op de app-knoppen. Dat is het Whoppah idee.

Mocht je nou naar Whoppah.com gaan en niet meteen een keur aan moois voor in huis zien: klopt. Whoppah is een app. Die moet je downloaden en dat gaat dan weer via de site. Kind kan de was doen!

Surfen & shoppen maar: whoppah.com