25 april 2022, door Sanne Carbaat

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak deze week kans op heel (heel) leuke prijzen

25 april 2022, door Sanne Carbaat

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak deze week kans op heel (heel) leuke prijzen

Een winactie doen we hier alleen als ie écht vet is; als we hem het allerliefste zelf willen winnen. En winnen wil je! Als je je hier inschrijft voor onze nieuwsbrief, dan heb je deze week kans op van alles leuks. Een prachtige keramieken wijnkoeler van Lenta Living bijvoorbeeld. Of een weekend weg bij één van de appartementen van SHWAY in Antwerpen, om nog maar wat tofs te noemen. Of een maand Gold Membership bij Saints&Stars in Amsterdam. Oooof een pracht van een buitenkachel van Made.com. Wat dacht je van een weekend weg bij WSHS Gouda? Ja jongens, het valt deze week allemaal te winnen.

 

 

 

Wat je moet doen? Je directement inschrijven voor de nieuwsbrief, en zorgen dat iemand die je deze prijs ook gunt, dat ook doet. Want hoe meer mensen die je kent die meedoen, hoe meer kans dat je naar huis gaat met de kussens van Palais, de verzorgingsproducten van The Gift Label of een van die eerder genoemde must-have prijzen. Last but zeker not least kun je ook nog het nieuwste exemplaar van de Little Escape reeks winnen. Meer dan 200 adressen in eigen land en allerhande restauranttips. Graag gedaan.

BARTS (NIEUWS)BRIEF

BARTS (NIEUWS)BRIEF

Kans maken op een prijs is leuk, maar stiekem is het krijgen van de nieuwsbrief nog leuker! Nee, iets winnen blijft leuker, dus deze week zit je helemaal goed. Maar hé, eigenlijk valt er iedere week wel wat te winnen, namelijk de leukste, beste, gezelligste tips en al het beste van Barts Boekje: lekkere restaurants (nieuwe en golden oldies) en hotels in Nederland én in Verweggistan, de beste interieurtips en -hacks, inspiratie voor je bruiloft of honeymoon, van alles over duurzaamheid en leuks voor het kroost. 

 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en maak kans op heel veel leuke prijzen.