1 januari 2020, door Margaux van der Mieden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak elke week kans op prijzen

1 januari 2020, door Margaux van der Mieden

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en maak elke week kans op prijzen

Een winactie doen we hier alleen als ie écht vet is, als we hem het allerliefste zelf willen winnen. Iedere week verloten we weekendjes weg of andere te gekke goodies! Ha. Speciaal voor moederdag mogen we namelijk een privé-rondvaart (met je eigen gezin) weggeven door 'lockdown' Amsterdam! Pure Boats verzorgd de hele vaart; een ervaring die je, grote kans, nooit meer gaat vergeten. En als je afstapt neem je ook nog eens een doosje mee met het lekkerste Lente wijnpakket van de wijnleveranciers van Chabrol! Wijnen die lokaal zijn ingekocht, om thuis mee na te genieten van de boottocht. Kortom: je wilt het! Als dat geen Moederdagcadeau is, weten we het ook niet meer... Jezelf alvast even lekker maken aan deze giga actie? Check dan even hierzo, ja echt, (doe nou maar), is leuk!
Wat je moet doen? Je stante pede inschrijven voor de nieuwsbrief, en zorgen dat iemand die je deze prijs ook gunt, dat ook doet. We kiezen de winnaar deze keer uit de nieuwe inschrijvingen dus als je al ingeschreven bent, zorg dan dat je vent, vader, moeder, zoon, dochter, iedereen die je kent (facts are facts: maak je meer kans hé) dat ook doet ;-). 't is a Piece of cake!

BARTS (NIEUWS) BRIEF

BARTS (NIEUWS) BRIEF

Kans maken op een prijs is leuk, maar stiekem is het krijgen van de nieuwsbrief nog leuker! In deze nieuwsbrief vind je namelijk al het beste van Barts Boekje: lekkere restaurants (nieuwe en golden oldies) en hotels in Nederland én in Verweggistan, de beste interieurtips en -hacks, inspiratie voor je bruiloft of honeymoon, van alles over duurzaamheid en leuks voor het kroost. Mocht je nou geen tijd hebben om alle artikelen op Barts Boekje te lezen (snappen we best) dan kun je altijd naar beneden crossen en eindigen we de nieuwsbrief met de vijf best gelezen artikelen van deze week te checken.