8 juni 2021, door Michel + Renske

Nieuwste leukste conceptstore van Amsterdam: Edible Treasures shop

8 juni 2021, door Michel + Renske

Nieuwste leukste conceptstore van Amsterdam: Edible Treasures shop

Ho wacht stop! Hold your horses, stop waar je mee bezig bent, laat iets vallen - you get the point - want Amsterdam heeft er weer een parel bij en op z'n zachtst gezegd een heuse parel van een prachtwinkel van werelds kaliber. Zo, ben je er nog?

Midden in Amsterdam Zuid, op een hoekje in een woonwijk vind je sinds kort de Edible Treasures shop. Een winkel die wat uitleg vereist maar het komt neer op het volgende: Edible Treasures shop is een conceptstore voor en rondom alles qua koken, eten en in huis. In een notendop dus he. En dat dan met de meest prachtige spullen. Ha!

Edible Treasures shop

Edible Treasures shop

Je bent al vertrokken? Snap. Maar weet dan dat ze er dus ook echt de meest prachtige schoonmaak- (jawel) en badkameraccessoires verkopen. En gewoon werkelijk alles wat jekunt bedenken om de tafel uber-mooi aan te kleden. Met van dat exclusieve, klassieke zilverwerk, tafelkleden en de prachtigste doeken en verschillend linnen om je tafel zelf op te maken als in een restaurant. Van dat soort werk.

Daarnaast kun je aan de voorkant van het Edible Treasures shop pand je hart ophalen voor wat verse koffie of thee met lekkers. Er kwamen knusse, schattige zitjes om een kopje (want dat is het hoor, ‘een kopje’, van het fancy soort) te nuttigen. Prima combinatie: winkelen en lekkers.

En alsof dat nog niet genoeg is: boven in de zaak werd een hoekje (naast een ENORM assortiment kookboeken) ingericht met lief baby- en kinderspul. Konges Slojd heaven. We like. Mucho.

Afijn, de kleuren hier, het behang, je wil het allemaal. Beloofd. Enne, een en ander werkt ook meteen heerlijk ter inspiratie voor je eigen huis (Edible Treasures shop zit in een oud slagerspand). Oh en ook niet te vergeten: er gaan workshops aan komen! Houd hun social media accounts in de gaten.

Wed-Sat 10am-6pm
Jacob Obrechtstraat 75, 1071KK, Amsterdam