Nederland19 april 2022, door Anne Abendroth

Een magische off the grid ervaring beleef je bij Terra Wolde

Nederland, 19 april 2022, door Anne Abendroth

Een magische off the grid ervaring beleef je bij Terra Wolde

Wie ons inmiddels een beetje kent, weet dat we ons graag onderdompelen in de natuur. Dat we graag ontsnappen aan de chaos van de stad. We doen dan ook een vreugdedansje achter de schermen als we weer een magisch plekje hebben ontdekt. Wat dacht je van een unieke off the grid beleving in the middle of nowhere? Op een fantastische plek in het bos vind je een bostuin waar je kunt eten, slapen én natuurlijk uitrusten. Ze gingen van pop-up naar buitenhotel en Terra Wolde is de naam.

Terra Wolde

Terra Wolde

Eigenaresse Lisette was jarenlang horeca ondernemer, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Stiekem koesterde zij de droom om op een bijzondere plek een mooie bostuin te beginnen. Zo eentje waar je kunt eten, drinken, slapen en vooral relaxen. En zo ontstond pop-up Terra Wolde, in de buurt van Zeewolde dorp met een leuk strand en kabouterbos in de buurt. Verder kun je hier lekker struinen door het loofbomenbos of een ritje paardrijden in de omgeving.

Wat begon als pop-up, is omgetoverd tot een buitenhotel. Inmiddels vind je er twee Yurts, een boshuisje met eigen sanitair en houtkachel en een boshotelkamer. En luxe, ja dat kennen ze ook; je vindt er namelijk een for-rest lodge inclusief hottub. De Bell Tenten blijven nog even staan. En binnenkort gaan ze zelfs samenwerken met de mannen van Forrest glamp.

Dit seizoen is er een toffe farm-to-table pop-up restaurant. Extra leuk; er wordt hier grotendeels op vuur gekookt. Overnacht je niet in het buitenhotel? Bij dit pop-up restaurant, genaamd Pomponius, kun je gewoon terecht voor een tuinoogstdiner, koffie of lunch. En hoorden we pizza? Ja precies, op donderdag en zondag is het pizza avond (houtgestookt natuurlijk).

Nog een pluspunt; de koters zijn ook meer dan welkom. Want ze kunnen heerlijk ravotten in het bos of kijken naar de kippen, loopeendjes, konijnen en biggen, terwijl jij geniet van dit magische plekje in het bos.

Buitenhotel Terra Wolde