16 februari 2018, door Maartje

nOeser zomer 2018

16 februari 2018, door Maartje

nOeser zomer 2018

Toen we nog geen moeder waren, vonden we de ondeugende kinderen altijd het leukst. Nu kijken we daar soms een tikkeltje minder lollig tegenaan, maar moeten er ook stiekem wel om lachen hoor wanneer mini een streek uithaalt. Voor die bandieten is de nieuwe zomercollectie van het Nederlandse nOeser. Piraten, krokodillen en stoere zeemeerminnen maken de zomerse avonturen compleet.

nOeser 2

De Lost Boys – die samen met Peter Pan in Neverland wonen – spelen de hoofdrol. Tochten langs de jungle en oceanen komen terug in zeemanstatoeage-achtige prints op de kleding. En het levert kleding op die van je eigenwijze ukkie zelf ook de goedkeuring heeft. Aankleden – “wil je je piratenpak aan vandaag?” - wordt zo erg makkelijk.

Moeten we het nog over de kleuren hebben? Wit, zwart en grijs. Natuurlijk! Maar ook beige, mat groen, dieprood en oudroze. Kleuren die perfect aansluiten bij het ravotten op het strand of in het bos. En kleuren die net zo goed voor stoere meiden als jongens kunnen.

nOeser 4

Tussen al dat bandietengedrag in, gaan we nog even het braafste jongetje van de klas spelen. Want nOeser maakt al die fijne pakjes alleen van biologisch katoen. Dat ademt goed en de enige viezigheid die er vanaf komt, is die is opgedaan tijdens het spelen. Het overgrote deel van de collectie laat nOeser maken door een GOTS-gecertificeerde producent waar medewerkers, de eigen gezondheid en de planeet allemaal vrolijk van mee gaan spelen. Wilden we toch even gezegd hebben.

En nu ravotten maar met z’n allen deze zomer!