Nederland, Utrecht8 april 2024, door Michel + Renske

Restaurant & luisterbar: Nomono in Utrecht is the place to be

Nederland, Utrecht, 8 april 2024, door Michel + Renske

Restaurant & luisterbar: Nomono in Utrecht is the place to be

Heb je al eens van Vechtclub XL gehoord? Dit is een creatieve broedplaats aan de Europalaan in Utrecht. En daar aan de Europalaan is het één en ander aan het gebeuren. Sinds September 2023 zit daar bijvoorbeeld Nomono, een restaurant en wijnbar die zowaar je nieuwe favoriete hang-out kan worden. Overigens zit er naast Nomono ook nog Brewpub De Kromme Haring, maar die verdient z'n eigen artikel.

Nomono

Nomono

Nomono dus. Highlight maar alvast in Google Maps of voeg toe aan je ellenlange ‘must visit‘ lijst in notities, want hier wil je heen. Nomono zit in een oude loods en heeft deze grote ruimte omgetoverd tot gezellige, knusse én hippe wijn- & luisterbar waar je voor lunch en diner heerlijk kan genieten van verschillende gerechten. Bij binnenkomst valt er gelijk al veel op: van goed gevulde wijnkasten tot de vinyl platen en enorme geluidsboxen achter de bar. Van de knusse lounge banken achterin tot de barkrukken aan het raam. Alles klopt en het zegt gelijk: dit wordt een gezellig bezoek.

Smakelijk

Smakelijk

Schuif aan (tafel boeken aan te raden!) voor gerechten die voortvloeien uit een combi van de Surinaamse keuken en Franse technieken, klinkt origineel en is dus verrassend smakelijk. Laat je daarna alles vertellen over de uitgebreide selectie van natuur- en traditionele wijnen en geniet van de fijne sfeer en het leuke gemixte publiek. Daarnaast staat die grote geluidsinstallatie er niet alleen voor de show; muziek en events zijn een belangrijk onderdeel van Nomono dus check vooraf hun kalender en socials of laat je lekker verrassen.