Nederland, Amsterdam4 februari 2018, door Maartje

Oesters & bubbels op zondag in Amsterdam West

Nederland, Amsterdam, 4 februari 2018, door Maartje

Oesters & bubbels op zondag in Amsterdam West

Zondag, dat is toch eigenlijk wel de gezelligste dag van het weekend? Dat dachten ze bij Remise47 in Amsterdam ook en vonden dat de winterse zondagen nog wel wat extra sjeu konden gebruiken. Tot en met april – want daarna is de r uit de maand - trommelen ze er iedere zondag oesters en bubbels en de laatste zondag van de maand tevens livemuziek op. Om zo je weekend waardig – in chique hotel lobby stijl - af te kunnen sluiten.

Oesters 2

Remise47 – het restaurant bij of technisch gezien in Hotel De Hallen - is door alle aanwezige horeca in de buurt van De Hallen toch een beetje het ondergeschoven kindje. Onterecht hoor, want het eten is er goed, je zit er knus en het interieur is tiptop design-verantwoord. Bovendien is het niet zo lawaaierig als de buren De Hallen en De Kanarieclub. Behalve dus die laatste zondag van de komende drie maanden. Dan gaat de livemuziek aan. En hoewel de knappe meneer met gitaar een fijne stem heeft, mag de volumeknop ietsjes omlaag. Zodat je in deze fijne setting, onder het genot van een oestertje – of zes – een een glaasje bubbels lekker bij kunt kletsen met je date, lief, vriendin of groep vrienden.

Het hotel-feestje is elke zondag van 15.00 tot 19.00. En reserveren voor deze weekendafsluiter hoeft niet, mag wel natuurlijk. De oesters – en overigens ook de gewone kaart – zijn naar gelieve te bestellen. Maar op = op. Voor 5 oesters en een glas prosecco betaal je €10 en tel daar €5 bij op als je champagne wilt. En ben je met een stel, dan staat er voor €35 een fles prosecco en een dozijn slurpers op tafel. Cheers to the weekend!

Remise47, Bellamyplein 47 Amsterdam. Iedere zondag in februari, maart en april.