Nederland, Delft12 september 2017, door Maartje

Offline is the new black Delft

Nederland, Delft, 12 september 2017, door Maartje

Offline is the new black Delft

De een is er wat beter in dan de ander, maar vintage pareltjes ontdekken in de chaos die een vintagewinkel heet is niet altijd makkelijk. Daar hoef je je in Delft geen zorgen om te maken, want daar vind je Offline is the new black, een mixstore – oftewel combinatie van verschillende winkels in 1 – waaronder Rewind Play Fast Forward. Laatstgenoemde biedt een verzameling van prachtige vintage kleding in deze overzichtelijk gestylede winkel. Alles hangt netjes op kleur en stijl, en buiten kleding en vintage broches, sieraden, sjaals en tassen van Rewind Play Fast Forward is de winkel aangevuld met originele Nederlandse merken, bijvoorbeeld de minimalistische leren tassen van Zand Erover of prachtige geschilderde kaarten van verschillende kunstenaars.

Offline 3

Én bij Offline is the new black Delft de sieraden van edelsmid Lies de Vooght. De eigenaresse van Rewind Play Fast Forward haalt haar vintage schatten uit Frankrijk, waar naar eigen zeggen genoeg te vinden is. En boy, deze dame heeft er oog voor, we keken onze ogen uit en spotten bijvoorbeeld een prachtig wit topje van Missoni en andere mooie blousejes en kleurrijke jassen van mooie merken.

En! Mocht je niet in de buurt van Delft zijn, heeft Rewind Play Fast Forward ook een webshop, waar zorgvuldig alle vintage pieces online worden gezet. Zeker langs gaan voor een unieke vintage find. Én als je op zoek bent naar een origineel cadeau. Offline is the new black.

x, Marloes