26 augustus 2019, door Nina van Hilst

Oh My Guts: gezonde kant-en-klaar maaltijden landelijk en duurzaam thuisbezorgd

26 augustus 2019, door Nina van Hilst

Oh My Guts: gezonde kant-en-klaar maaltijden landelijk en duurzaam thuisbezorgd

Leven, werken, huishouden, gezellig doen en dan ook nog gezond willen leven. Soms gaat het allemaal samen.  En soms is het net iets te veel. Je kunt dan bij de Appie een niet zo’n lekkere kant-en-klaar maaltijd voor thuis halen. Of je bent prepared en je besteld heerlijke gezonde maaltijden bij Oh My Guts. Landelijk en duurzaam thuisbezorgd. Wat een feest!

Oh My Guts

Oh My Guts

De basis van Oh My Guts is het bezorgen van gezonde, verse kant-en-klaar maaltijden bij je thuis. Iedere week hebben ze een wisselend menu. Weet je dat je bijvoorbeeld twee dagen per week niet aan gezond koken toe komt – en dat wel zou willen – dan bestel je iedere week voor het gewenste aantal personen een maaltijdbox. Wekelijks of eenmalig bestellen kan beide. Vóór 11.00 uur besteld is dezelfde avond nog in huis. De ontbijt-, lunch- en dinermaaltijden zijn er voor volwassenen en voor kindjes. Helemaal eco zijn de meeste maaltijden vegetarisch maar ook is er voor de liefhebber – of de afwisseling – vlees of vis te bestellen. Je kunt de geleverde maaltijden duurzaam verpakt en met een CO2-neutrale koeriersdienst bezorgd – bewaren in de koelkast of invriezen om later op te eten. Handig nie?

Na het succes van de standaard maaltijdboxen mocht er natuurlijk meer komen. En tadaa, Oh My Guts maakte een 3- of 6-daagse detoxbox. De box bevat vegan maaltijden die je gezondheid weer even een oppepper geven. En dan kun je daarna vrolijk zelf gezond verder. Ontbijtbowls, lunchsalades, avondmaaltijden, juices en gezonde snacks zitten er in de detoxbox. En we zijn – zonder dat we hem geprobeerd hebben – nu al fan.

En voor het gezin dat alles al heeft en tevens nét een nieuwe baby heeft gekregen heeft Oh My Guts een kraambox. Daarmee geef je het gezin een paar dagen niet hoeven koken – en dus alleen maar met elkaar te knuffelen – cadeau. Een heerlijk onbezorgd cadeau waar iedereen blij van wordt.

Oh My Guts wat vinden we jullie leuk!