25 november 2019, door Susanne van Helden

Omdat we eigenlijk alles al hebben: dat verdient een bloemetje

25 november 2019, door Susanne van Helden

Omdat we eigenlijk alles al hebben: dat verdient een bloemetje

O mensen, vergeet AL die cadeaus die de afvalberg alleen maar groter maken en geef met kerst (of Sint) iets waar we allemaal blij van worden: een bloemetje! En nee, niet zomaar eenmalig maar een abonnement. Ha! Bloomon, wie kent ze niet, heeft namelijk nieuws en daar worden we, helemaal in dit seizoen (dat bloem-wise niet perse ons lievelingsseizoen is, ondanks dat het wél ons lievelingsseizoen is - volgt u 'm nog?). Namelijk Bloomon Atelier (plus een nieuwe collectie speciaal voor de feestdagen). Nah!

Bloomon Atelier

Bloomon Atelier

Allereerst het nieuws over Bloomon Atelier… Simpel: de uit duizenden te herkennen bossen van Bloomon, veldboeket-stijl, vervelen echt nooit, maar verandering van spijs doet wél eten. Dus voor iedereen die af en toe wat anders wil (je kunt als je een abonnement hebt eenvoudig overstappen of afwisselen!) is er Bloomon Atelier, een creatieve bos met bloemen van het seizoen die iedere keer verrassend is, en altijd uber-chic. Er zijn nieuwe vazen: de bekende vazen van glas (never change a winning team!) maar nu in andere vormen en maten, én er is het bekende model maar dan van prachtig wit keramiek (die kozen wij). Vanaf 25,95 per bos krijg je, als je voor Bloomon Atelier kiest dus, altijd het nieuwste van het nieuwste op het gebied van so called floral design. Elke bos is anders, en altijd een meesterwerk. We like.

Bloomon feestseizoen-collectie

Bloomon feestseizoen-collectie

Maar er is meer… En jaja, ook wij zien overal de de pampas-takken de droogbloemen en ja, ook wij zijn fan, maar dat doet niets af aan onze grote liefde voor een vers bossie. Dus gooien we het in de mix: de club heeft namelijk een prachtige nieuwe seizoenscollectie met mooie warme kleuren, perfect voor het feestseizoen. En perfect in combinatie met een mooi bosje droogbloemen of pampastakken! Het is namelijk ook supermooi om je takken of droogbloemen te combineren met verse bloemen (je denkt er niet aan maar doe het!), en de extravagante bossen van Bloomon in warme gezellige winterse tinten zijn daar perfect voor (en, bonustip: laat een vers bosje gewoon een weekje langer staan, kan prima these days). Voor het feestseizoen zijn er twee verschillende bossen: de een in uitgesproken, felle kleuren als fuchsia en knalrood, de ander in een uitgebalanceerde mix van roze, dieprood en champagnetinten. Uiteraard samengesteld uit seizoensbloemen en -takken. Chic!