14 maart 2023, door Teun Tielen

Once Upon a time… Maakte iemand een écht fotoboek

14 maart 2023, door Teun Tielen

Once Upon a time… Maakte iemand een écht fotoboek

Once upon a time... nam iemand zich voor om een fotoboek te maken, om het vervolgens nooit te doen. Dikke kans dat jij die iemand bent. Schrale troost, je bent niet de enige. Ook wij zijn lid van team honderdduizend foto's in de cloud. Correctie, dat waren we. Tót we de Once Upon app ontdekten. Als Maartje het kan (spoiler: dat kan ze), kun jij het ook.

Voordat we verder gaan: met de code bart betaal je in de maand maart 2023 geen verzendkosten wanneer je een fotoboek van Once Upon bestelt!

Once Upon App

Once Upon App

Grote kans dat het maken van een fotoboek iets is wat je voor je uit blijft schuiven. Zonde, want als je er eenmaal mee bezig bent is het best leuk. Je kunt ouderwets knippen en plakken, maar je kunt ook gewoon met een app aan de haal. Wij zijn fan van de Once Upon app. Die kun je gebruiken op je telefoon, tablet, en desktop. Lekker overzichtelijk, dus met een (paar) avond(en) op de bank zet je een mooi exemplaar in elkaar. Aangezien het uitzoeken van de foto’s al genoeg getwijfel oplevert (zelfs nu je maar liefst 200(!) pagina’s kunt vullen), wel zo fijn dat je niet over alle details na hoeft te denken. Er zijn nog steeds genoeg opties om je boek te personaliseren en sinds kort heb je de keuze uit twee fonts voor de titel.

Surprise surprise

Surprise surprise

Wedding season staat voor de deur. Het bedenken van een geschikt huwelijkscadeau kan best een uitdaging zijn, maar eigenlijk is dat nergens voor nodig. Dat er een album wordt gemaakt van de foto’s die worden genomen tijdens een bruiloft spreekt voor zich, het is niet voor niks een dag voor in de boeken. Waarom zou je geen boek maken gevuld met foto’s die vóór de bruiloft werden genomen. Wanneer je wordt uitgenodigd op een bruiloft behoor je tot de inner circle van het bruidspaar, dus met die knappe – en iets minder knappe, maar o zo leuke – kiekjes zit het vast goed, toch? Zo’n persoonlijk boek is leuk om te geven en stiekem nóg leuker om te maken.

Once Upon