Nederland13 februari 2019, door Maartje

Online cursus van Max Strom: Breathe to heal

Nederland, 13 februari 2019, door Maartje

Online cursus van Max Strom: Breathe to heal

Max Strom lanceerde gisteren een nieuwe online video cursus waar je met toegankelijke - uitroepteken - ademhalings- en bewegingsoefeningen stress, angst, depressie en slapeloosheid uit de weg helpt. Max is met 23 jaar ervaring op het gebied van breathwork dé man die ons hierover iets kan leren. En de 7 uur durende cursus volg je gewoon in je eigen huis. Dat begint al relaxed.

Breathe to Heal

Breathe to Heal

Het mag je wel bekend zijn dat goede ademhaling een positief effect heeft op je gezondheid. En dat we – hoe gek dat ook mag klinken – de kunst van het ademhalen een beetje verleerd zijn. Met ademhalingstechnieken krijg hier weer grip op. En daarmee ook op beter slapen, geconcentreerder werken, fitter worden en emotioneel gezonder worden. De online cursus bestaat uit tientallen korte video’s die je steeds weer iets nieuws leren. Je kunt de cursus daarmee geheel op je eigen tempo doen. Wil je een avond doorknallen, kan dat. Leer je liever elke dag iets nieuws, dan heb je de komende weken iets te doen. De cursus leert je de Inner Axis methode. Een methode die zorgt voor fysieke en emotionele heling. Of gewoon stress, weinig slaap en depressie voorkomen, nóg beter natuurlijk. Zelfs na één keer is het effect van Inner Axis al voelbaar. Daar houden we van, dat je niet eerst maanden hoeft te trainen. Op Max’ website vind je alle informatie en onder andere zijn TEDx Talk. En dan gaan we nu allemaal beter ademhalen, ok?

EEN VRAAG AAN JOU!

EEN VRAAG AAN JOU!

Hoe leuk het ook is: het zoeken, vinden, testen én uitwerken van de beste onafhankelijke tips kost tijd en geld. Vind je deze site de moeite waard, mogen we je dan vragen om een kleine bijdrage? Want hoewel we het heel leuk vinden om de beste onafhankelijke adressen te delen, wordt onze geïnvesteerde tijd op die manier deels betaald en kunnen we meer tips maken!

[doneren_met_mollie]