• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018
  • 14-02-2016
  • Amsterdam, Amsterdam Oost, Zondagzaken

Ontbijt bij Stek, Amsterdam (Oost)

Ontbijt bij Stek, Amsterdam (Oost)

De #SundayFunday mogen wij van Bart hier graag keihard de kop in drukken, want flauw #sorrynotsorry. Maar er zit natuurlijk wel een keiharde kern van waarheid in die truttige leus. Want beter maak je er een leuke dag van, buiten de deur, met goed volk en niet te veel ingewikkeld gedoe. Van die zondagzaken dus. 

Een plek waar wentelteefjes steevast op de menukaart staan, heeft wat ons betreft een streepje voor (want zo lekker!). Zeker op zondag. Waar je precies die lekkere wentelteefjes vindt? Bij Stek bijvoorbeeld.

Stek is zo'n plek waar je prima je hele zondag kunt vertoeven. Op de kaart 'de hele dag ontbijt'. Je kunt op zondagochtend dus best wat uurtjes langer in bed blijven liggen. Op die hele-dag-ontbijt-kaart vind je eieren in elke stijlof je nu van eggs benedict, eieren op toast of ei in een potje (the French way) houdt. Maar ook kwark met muesli, croissants met jam en ja, heerlijke wentelteefjes dus. Met crème fraîche en huisgemaakte compote. Op naar Stek dus. Stek