Nederland, Nijmegen26 november 2023, door Julia Leijzer

Onze favoriete winkel in Nijmegen: Mood Store

Nederland, Nijmegen, 26 november 2023, door Julia Leijzer

Onze favoriete winkel in Nijmegen: Mood Store

Het is urenlang ronddwalen tussen het perfect esthetische interieur bij Mood Store aan de Houtstraat in Nijmegen. Dit is een store waar je de drukke winkelstraat even ontvlucht en kunt neuzen tussen servies van HKLiving, zonnebrillen van Komono en Pinterestwaardige posters van Paper Collective. Ja, hier vind je the best of both worlds: van interieur stuff tot luxe keukengerei en van pareloorbellen tot mantels. Mood is hipper dan een conceptstore, en meer dan een lifestyle. 

 

Mood Store

Mood Store

Al meer dan tien jaar een begrip in Nijmegen, en we zijn fan. Alles van je wishlist op één plek, dat is waar we van houden. Eigenaresse Rianne Bruin laat zich beïnvloeden door internationale merken met een duurzame twist, van Scandinavië tot Japan. Dit is zeker terug te zien in haar eigen samengestelde collectie aan minimalistische, maar toch uitgesproken items. Dat Rianne smaak heeft en van mooie materialen houdt is wel duidelijk, iedere merk is uniek en met zorg uitgekozen. Ook geeft de eigenaresse jonge designers een podium in de store. Better together! 

Meubels en meer

Meubels en meer

Knap interieurspul en cadeautjes (voor jezelf). In de kelder van de store is het oppassen geblazen, hier kom je niet met lege handen uit. Alleen al de stellingkast vol vrolijke kleurtjes aan HKLiving servies, schappen vol vazen en kandelaars en muren vol posters zijn een genot. Een spontane room makeover is niet uit te sluiten, en dat is oké!  Om nog even wat te noemen: porselein van Hasami, geurkaarsen van Meraki, en spiegels van Urban Nature Culture.

 

Altijd modieus

Altijd modieus

Ook aan mode-items geen gebrek, want een winkel waar we voor alles terecht kunnen maakt ons blij. De rekken hangen vol met verschillende kledingmerken, voor ieder moment van de dag. Ook aan de kleursamenstelling van items is gedacht, good on the eyes. Bij Mood vind je tijdeloze Scandinavische merken als Norr, Modström en Esmé Studios, maar ook merken uit ons eigen kikkerlandje. Denk aan: Another Label en Mercer Amsterdam.

En wat is nou heerlijker dan rondneuzen tussen mooie sieraden, want ook daar heeft Mood een charmante collectie van. Hier ben je wel eventjes zoet. Oh en, cadeautje? Laat je items lekker inpakken, want ook dit wordt met care and love prachtig gedaan.

Mood Store