Nederland, Amsterdam20 oktober 2022, door Sanne Carbaat

Wijnen, wijnen, wijnen! Op 19 en 20 november is het weer Oogstfeest bij Chateau Amsterdam in Noord

Nederland, Amsterdam, 20 oktober 2022, door Sanne Carbaat

Wijnen, wijnen, wijnen! Op 19 en 20 november is het weer Oogstfeest bij Chateau Amsterdam in Noord

Het einde van de oogst is in zicht! Dat betekent tijd voor een new and infamous Oogstfeest bij Chateau Amsterdam in Noord. Wat we vieren? De finale van het persen van meer dan 150.000 kilo druiven én de release van een nieuwe vintage! Team Chateau schenkt maar liefst zeven nieuwe premium Fathers wijnen plus nog drie specials. Kortom, nieuw sap in de tanks, en nieuwe te schenken wijnen; genoeg redenen voor een feestje.

 

Op 19 en 20 november 2022 is er weer Oogstfeest! Wat te verwachten? De release van tien nieuwe premium wijnen en de viering van alweer een succesvolle oogst. Twee dagen vol urban vibes, goede muziek, antipasti dineren en 25+ Amsterdamse wijnen per glas.

 

Tickets? Die haal je hier.

Chateau Amsterdam - Urban Winery

Chateau Amsterdam - Urban Winery

De druivensappen zijn langzaam aan het veranderen naar stadswijnen, er is van alles nieuw de proeven en een evenement in dit wijnkasteel zou niet compleet zijn zonder de culinaire hoogstandjes van chef-kok Joey. Een antipasti-eetervaring op zijn best. Heerlijke wijnen en lekker eten aangevuld met goede deuntjes en urban vibes. Het perfecte recept voor een geweldige dag in het leven van een wijnliefhebber.

Tickets? Die wil je!

Tuuurlijk wil je hierheen! Wie niet, toch? Doe gewoon en bestel die tickets!

Tickets Oogstfeest 19 en 20 november 2022